2011-01-30 | 14:27:08

back to yesterday

så skönt med sovmorgon imorse, ge mig fler sånna dagar tack.
var en sväng på en loppis vid elva och sen dess har jag tagit hand om tvätten, beundrat den nya mattan och legat framför två oc avsnitt.
men nu ska jag pallra mig ut till bilen och hämta upp sara för att åka in till waynes och göra bort två saker på den milslånga listan över saker som måste göras i skolan.
latero



HAHAHHAaa, två otroligt övertrötta tjejer i fredags..
2011-01-29 | 14:22:46

I'm gonna love you like I'm never been hurt before

måste bara få säga att jag hade för jävla roligt igår!
började ju som sagt med förkrök hemma hos sara, men vi förflyttade oss fort till grannlägenheten och var där tills vi begav oss till corona. där borta var vi inte lugn för en sekund. nä men som sagt det var överaskande bra och det var väl behövligt.
idag är jag däremot nästan lika med död, kom hem från jobbet för cirkus en timme sen. nu ska jag ta bort julprylarna(hehe lite sent kanske men men) duscha och sen så ska jag ta ett glas med iskall cola och lägga mig och se på oc heeeeela dagen lång.
kameran var lite grann på hyllan igår, men några kort lyckades vi knäppa. dock vart det alldeles för många som aldrig kommer kunna visa sig här... men bjuder iallafall på två



2011-01-28 | 11:01:08

Baby I have no story to be told

hade noll internet i lägenheten igår vilket ledde till noll uppdatering. men gjorde iallafall inget särskillt. idag blir det desto mer roligheter, sitter på min första och sista lektion för veckan. sedan följt av staden, träning, sushi middag, förkrök hos sara och till slut så hamnar vi på corona. att jobbet börjar 08:30 imorgon försöker vi att glömma.

som sagt, slappt schema.

eh ja


2011-01-26 | 20:59:12

set me free


fem saker

min absoluta favorit blogg är petra tungårdens
en av de värsta sakerna jag vet är när hörlurarna tjorvar ihop sig
jag fullkomligt hatar lakrits
jag har väldigt svårt att ta tag i saker och ting, såsom träningen, skolan och livet. men när jag väl kommer igång finns det ingen hejd.
jag har allvarliga pengaproblem...
2011-01-26 | 15:40:29

You're yes then you're no

Ni vet gamlingar som inte går ut på vintern för rädslan av att halka. ja jag behöver inte ens lämna lägenheten för jag halkar nämligen ändå. japp igår när jag hade apelsinskal och ett glas i handen så föll jag ner på sovrumsgolvet och som jag skrattade. läskigt att ett fall kan få en att bli så glad, men det var bara så jävla fult.

Annars så slutar jag min dag om fyra minuter. då ska jag ta mig till ica och köpa en sallad till middag eftersom att mattias är ute i stöcksjö ikväll, så jag får äta själv. besök i tvättstugan och oc avsnitt är andra saker som min kväll kommer att bestå av.

eller förresten så lät ju sallad ganska tråkigt, blir kanske sushi istället?
2011-01-25 | 20:29:24

You start to wonder why you're here not there

Hur trött får en människa vara egentligen? det är en fråga jag väldigt gärna skulle vilja ha svar på. är trött exakt varenda dag. att jobba sex dagar i veckan är ingen hit, men vad ska man göra? ligger för tillfället i sängen och ska alldeles strax se ett avsnitt av oc. borde egentligen vika tvätt och skicka iväg några mail men är helt enkelt för trött! det får bli morgondagens bekymmer istället.

bekymmerslösa dagar, love it!
2011-01-24 | 21:55:16

But if I had you that would be the only thing I'd ever need

har haft en väldans lugn helg med massa mys. var ju som sagt och åt i fredags, vilket var mycket gott. efter middagen for jag på bio och såg love and other drugs, brabrabra film, se den!!
lördagen började med jobb i tre timmar och sedan så vart det shopping med sara. hade mammas bil så vi for runt en hel del. fick även lite sponsring av morsan så ett par nya jeans, ett par nya träningsbyxor och en kavaj fick följa med hem, vilket var behövligt. alla tre plaggen.
igår så fick jag min första sovmorgon för veckan, klockan 09:30 vaknade jag. SKÖNT med stora bokstäver. vid två for jag till röbäck och kollade på mattias match, de förlorade med 8-4. efter matchen for vi hem till mina föräldrar och hjälpte till lite med de nya huset samt åt middag där. min kära syster var även där och likaså leo, som är utan att ljuga den sötaste ungen som vandrar på denna jord!

och denna lugna måndag utan skola har bestått av jobb, träning, tvättning och diskning. really funny! men nu blir det iaf pb med älsklingen innan jag hoppar i säng. imorgon väntar ännu än tidig morgon.

resan jag gjorde med mattias förra sommaren var nog den bästa resan någonsin!
2011-01-20 | 21:48:58

i want you to take over control

är så trött nu att ögonlocken håller på att fall ihop, kanske inte är så konstigt när man steg upp fem imorse. får dock inte sova än, håller på att skriva ett manus inför ett seminarium nu sen ska jag även upp på ersboda en sväng för att hämta hem en vän.

men får ta ut sömnen imorgon istället, förutom jobbet så har jag bara en lektion. älskar mitt schema(nog med tjat om det nu, okej)
imorgonkväll blir det trevligheter såsom middag med föräldrar och mattias sen så blir det bio med bästa vän. hatar att jobba lördagar, för då är man inte så sugen på utgång helt plötsligt.. men bio är bra det med!

vill åka utomlands och bli brun och det nu!!
2011-01-20 | 11:35:05

I just wanna be happy

stannade vid stopp skylten denna gången och klarade därmed KÖRKORTET!!!! är så lycklig just nu så det går inte att beskriva. sen att man har pappas lexus över dagen gör ju inte saken värre.
bil till skolan - check

den här pärlan kör jag runt i idag
2011-01-19 | 18:24:50

I'M SO EXCITED, AND I JUST CAN'T HIDE IT

jag har ett sådant galet shoppingsug att jag vet inte vart jag ska ta vägen, blir ju helt tokig! men  har lovat mig själv att inte köpa något på några månader, dels för att jag inte har några pengar och dels för att nån gång måste jag lära mig att säga nej, blir lite grann som en läxa det här.
men hur lätt är det när det finns så mycket fina saker som tex det här?

allt från bikbok
2011-01-18 | 20:54:35

can't fight this feeling

mår inte riktigt bra, känns som att en sjukdom är på ingång och det ogillas stark! mitt immunförsvar måste vara sveriges sämsta, inget skämt där. hade tänkt ta en kall dusch eftersom att jag är överhettad in the moment och sen faktiskt krypa till kojs. känns kanske lite lamt men en tidig kväll är exakt vad jag behöver
2011-01-18 | 13:49:39

someday and that day may never come i will call upon you to do a service for me. but until that day accept this justice as a gift

nu är snart första skoldagen för veckan slut och har hunnit göra klart uppgiften vi fick idag, skönt att jag äntligen börjat ta tag i saker!
nu blire att ta bussen hem till en sjuk sara för lite uppstyrning av livet, blir nog bra det här.

så här går jag klädd hela vintern, älska variationen med vinterjackan!!
2011-01-17 | 14:05:02

måndagen den sjuttonde januari

Hörde på radion imorse att denna dagen är den dagen då vi svenskar är som mest deprimerade på hela året. alla pengar är slut sen julen, det är konstant mörkt och kallt ute, det är långt till sommaren och finns inget att se fram emot och de flesta är ledsna över att de redan hunnit bryta sitt nyårslöfte.

jag vet inte vad som hände, men efter att jag hörde det där så vart jag automatiskt nere. konstigt det där, var ju på g innan?
har nu laddat upp med säsong 1 av solsidan och ett iskallt glas vatten med c vitamin i, typ det bästa som finns, plus att det är bra för kroppen!! det och mineralvatten är mina alternativ istället för cola lighten nu när den är borta ur mitt liv.

 

2011-01-16 | 20:03:53

Never give up, it's such a wonderful life

måndag imorgon men inte har jag någon söndagsångest för det, vet ni varför? Jo därför att jag är ledig varje måndag ända tills jag tar studenten, alltså bara skola 4 dagar i veckan i ett halvår!!! kunde inte komma lämpligare eftersom att jag aldrig varit mer skoltrött än vad jag är just nu. så TACK!
något annat jag har ångest över är att jag gjort i princip ingenting idag förutom de obligatoriska söndagssysslorna såsom tvätt,städ och disk, och eftersom att jag är en otroligt stressad person som konstant är stressad i huvudet så kan jag inte sitta och se tv, filmer och dylikt eller alltså jag finner ingen ro i det. låter kanske konstigt men jag tycker inte om att se på tv, gör hellre saker, dock så är jag nästan alltid för trött för det så det blir ju oftast att man hamnar framför tvn. mycket svammel nu men så blir det när jag är uttråkad.


vaniljkesella toppat med varma bär, sååå gott!!
2011-01-15 | 16:21:46

They say hello, they say hola and they say bonjour

okej det här funkar ju inte, att ha en blogg när man har noll internet! förhoppningsvis så är det fixat nästa vecka. just nu sitter jag hemma hos föräldrarna och nördar mig framför datorn, blir ju en hel del när man själv inte har någon fungerande hemma.
Ikväll så kommer jag och mattias bli bjuden på den godaste pizzan i umeå som faktiskt kommer ifrån mitt arbete, andra go middagen nu på två dagar, I like.
Annars så håller det på att smidas planer inför året 2011 och jag kan inte annat än le. jobbar 50% på tre olika jobb plus skolan dådå men vet ni vad, I don't care. älskar livet just nu :)

2011-01-11 | 12:30:37

life´s a game but it´s not fair

förmiddagen har gått åt till städning och lite internet letande efter saker som kommer komma till användning om någon månad eller så, soo exited!!
nu så ska jag koka ihop världens godaste och enklaste soppa och sen ge mig ut i det fina vädret och vandra mot haga. med andra ord så är lovets sista dag väldigt lugn.
so long lovers



2011-01-09 | 16:13:52

sugen

för er som inte vet så har jag avgett ett löfte där jag har lovat mig själv att sluta dricka cola light, tydligen så ska det finnas dåliga ämnen i det. har ni hört något så dumt? anyways så har jag absolut inget att göra så då drar jag fram hårddisken och kollar igenom alla bilder jag har tagit genom tiderna och så ser jag den här bilden....

och det enda jag kan tänka på nu är COOOLAAAAAA
2011-01-08 | 15:10:34

I do this just for the thrill


efter många timmars fördröjande så beger jag mig nu till ica för att köpa lite grönsaker och dipp tills ikväll. ikväll kör jag en enmans show, låter kanske inte allt för exklusivt men var på tok för länge sen.
2011-01-08 | 13:16:34

Så här såg jag ut igår

2011-01-07 | 12:48:51

black,black,black and blue

gårkvällen bestod av en brakmiddag, lite lek med en ny leksak,bakning av rocky roads och umgänge. kan kanske varit ganska soft, eh joo.
dagen idag ska handla om staden besök, biobesök och ett tidigt sängbesök för imorgon blire jobb för hela slanten. bakabaka pizza denna gång





2011-01-05 | 11:23:48

I don't think you know how much it means just to hear the sound of your voice even if it's your voice on the answering machine

två resor och ett icket fungerande internet är svaret på frågan om den glesa uppdateringen här på bloggen. hur som haver så har jag haft två helt UNDERBARA resor, båda norrut i landet. den första i skellefteå var lugn och mysig med fint folk, god mat och överraskande fina julklappar, medans den andra resan till hemavan med mina bästa var otroligt amazing med fest och fylla, hehe.

just nu så njuter jag av att dagens jobb är avklarat och att jag just fått ett mail som fick mig att le, min julklapp till mig själv är på väg :)

resten av dagen kommer bestå av matlagning i form av klyftpotatis och fläskfile, färgning av hår och sen så ska jag faktiskt läsa lite i min bok, kanske första gången på ett år jag änrligen har tid till det, sweet!

sen senast

blivit blond

firat julafton, denna är en av sakerna jag fick av mattias. är ju ganska beroende av läppglans så det var en väldigt bra julklapp

bakat leilas rocky roads med sara och jesper

klappat ett lamm för första gången i mitt liv

sett en nöjd jesper i sin nya frack

hamnat i diket på vägen upp till hemavan..

och sedan blivit bärgade

hehe

varit hem till föräldrarna och kikat in lite granna av det snart färdiga huset. mattias är där nu hela veckan och målar och tapetserar