2012-05-29 | 11:23:00

hehee sorry folks, men skadeglädjen är den sanna glädjen. analipsis VS umeå

2012-05-29 | 09:24:54

Can this maybe be that one time when everything will go just fine?

Största rädslan inför en resa är alltid en sjukdom för mig. Fast i mitt och Saras fall spelar det ingen roll vad eller hur bra man gör det, vi lyckas alltid på något vis missa ett flyg, försova oss eller gå vilse i fyra timmar så att vi blir tvungna att lägga till några lappar för att ens komma till landet eller få komma hem. Hitills verkar allt gå som det ska(peppar peppar) förutom min jäkla kropp, har nu uppgraderat mig från Sveriges sämsta till världens sämsta immunförsvar. Förkyld sedan igår och vi åker ikväll. Ja jag får stå ut med lufttrycket i kabinen, de kalla flygplatserna och air conditionen på hotellet. För det här resan ska bli den mest avslappnande någonsin, ska inte lyfta ett finger(som inte vill lyftas) och inte tänka ett skit på allt som väntar hemma. Nej nu ska jag leva!

2012-05-27 | 15:10:17

Because of the circumstances it's just a perfect timing

Då var yranhelgen slut och herregud vad jag ville skjuta mig själv imorse när alarmet gick igång. Men det var bara att masa sig ur sängen och göra det man måste. Tanken av sista minuten resan som jag och vapendragaren far på tisdag fick mig att ta mig igenom passet tillslut.
Nu varvar jag tvättstugan och filten på gräsmattan om vartannat. Hej sommar!

2012-05-22 | 22:55:59

We got to fight for this love, if heaven is worth fighting for.

Äntligen en lugn dag på jobbet, har känt mig helt slutkörd på slutet så kändes fint. Ledig imorgon vilket inte försämrar saken. Har spenderat kvällen i stöcksjö och roat mig med krattning. Klagar dock inte, nästan tvärtom. Att stå i tshirt till klockan nio på kvällen och få solen i ögonen när man tittar upp det är terapi för själen det.
Imorgon blir det ingen sovmorgon även fast man är ledig, ska kicka igång dagen med något som det var alldeles för länge sen jag gjorde, nämligen en tur till frisörstolen(min utväxt är inte nådig) följt av lunch och shopping med en saknad bästa vän.

2012-05-20 | 21:49:02

You can't feel anything that your heart don't want to feel. I can't tell you something that ain't real.

30 timmar jobbb i helgen, behöver jag nämmna att jag är trött? kvällspasset idag har varit bland det drygaste på länge, träningsvärk som heter duga, spring i fem timmar och ett sms som orakade hjärtstillestånd.
nej en dusch på det här sen ska jag sova bättre än någonsin förr innan det är dags att gå upp igen och jobba lite mer.
hitta en sötare systerdotter än lilla junie
2012-05-16 | 18:36:46

Forgive me father for I have sinned.

2012-05-15 | 16:13:30

I want you shaking everytime you here my name, you think about me every hour, every day.

Glider runt i träningskläder från topp till tå idag. Jobbar på hemmaplan hela veckan, krattning, städa bil och andra roligheter har jag framför mig. Enda nackdelen med att vara här ute är att det nästan jämt blåser storm... Har hunnit pussa lite på finaste Lill gumman och hade tänkt dra mig in till stan för ett möte innan jag far ut till stöcksjö igen. Då med sällskap! :)

 

2012-05-14 | 14:44:16

Who is mine evangeline?

Regn, regn, regn, sol, regn, regn, sol, regn, regn... Ta mig till varmare breddgrader nu!
Trots inte en enda droppe alkohol i helgen är jag mer sliten än någonsin förr. Dock inte så konstigt.. Tänker inte anstränga mig mer idag än att sköta om en pålle och köpa tapeter. Vill typ egentligen säga god natt redan nu, normalt?

2012-05-12 | 16:40:10

I lost my teddybear, can I sleep with you?

Ledig lördag och sol ute, bra kombo? Pappa Anders åkte nyss och lämnade kvar ett färdig kaklat kök, blir hur bra som helst!
Annars då, har väntat hela dagen på något som aldrig kommer ske. Nu blir det dock roligheter. Grillat och vin! Och nu ska jag fan kunna sitta på balkongen utan att frysa.

2012-05-12 | 01:24:00

HAAAHAA så mycket min humor!!!(borde kanske sova?)

2012-05-11 | 22:08:23

What I need I don´t want, what I want I don´t need and what I have is so wrong that I seriously should take the next plane out of here.

första gången på länge som jag kan njuta av att vara själv, går nästan inte att beskriva känslan. gjorde dock alldeles nyss en väldigt otrevlig upptäckt, I´m so fucked. fast det har jag varit ett bra tag nu. så skjuter det åt sidan och startar ett desperate avsnitt istället. hoppas ni har en lite finare fredagskväll än vad jag har :)
2012-05-09 | 20:36:29

Finns inget värre än att blogga från mobilen.... Bilden skulle vara i inlägget nedan

2012-05-09 | 20:35:09

Why can't you see what a douchebag I am?

Efter nästan två mil på cykel, lekt med barnen i några timmar så ligger jag nu helt död i soffan, slötittar på hockey, försöker att inte somna och väntar på skjuts hem. Ville egentligen bara säga att det inte finns någon finare kille än Leo.

2012-05-09 | 11:53:31

I need someone to rescue me from my thoughts


Tredje veckan gjord och resultatet går sakta men säkert ner.
ledig idag och önskar mer än någonsin att dagen hade varit fylld med jobb. men vad gör man? fyller dagen med en tur till strömpilen, mys med mina älskade syskonbarn, promenad med ida och sleepover hos föräldrarna.
sommaren är på ingång och likaså dagarna i stöcksjö, herreligen vad jag älskar det stället på sommaren!
2012-05-08 | 15:21:41

Imorgon ska jag mysa med dom här sötnosarna! <3

2012-05-07 | 14:36:48

What do you say when there are no words left?

Gick för första gången ut i mitt ofixade burr till hår i fredags. Hade tydligen inte varit svårt att missa mig iaf, ja jösses.
Lördagen var fylld av bakis ångest tills ida kom över på middag följt av bio, 21 jump street. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv?
Avklarat en hel del timmar jobb och njuter nu av ledighet. Promenad i solen med bästa vän om någon timme.

2012-05-04 | 17:37:17

When I'm standing there, in the middle of the night. With people everywere around me, you are the last thing on my mind.

Första vinglaset utomhus invigdes igår, måste dock erkänna att det fortfarande är lite för kallt för det. Snö i två decimeter utlovas imorgon, femte maj och vart fan är sommaren??
Jaja nu längtar jag bara till klockan nio då jag äntligen slutar jobbet och får dricka vin med fina människor. Lite plus i kanten på en allmänt kass dag.

2012-05-02 | 17:03:37

In less then a month I will wear a bikini, hopefully be tanned and have no concerns what so ever.

Har sen sist ätit årets godaste frukost, mörklagt två lägenheter då jag gjort så att elen försvunnit, tur att bara ena behövde Securitas för att komma igång igen, firat Valborg, haft en kisse på rymmen, jobbat, ätit grillat x2, rivit kök, varit på V75, fikat på mekka för första gången i mitt liv, önskat livet ur vädergudarna, cyklat en himla massa, druckit strawberry daiquri, insett att man kanske drack en eller två för många, har målat naglarna i sommarens finaste färg, tagit fram vårens finaste jacka, äntligen börjat renovera här hemma samt insett att man inte skulle komma långt här i världen utan pappa Anders.