2012-06-28 | 11:16:54

You want me down on earth but I'm up in space.

Att vara ledig och göra absolut ingenting med ändå hinna med allting. Har sagt det förut och säger det igen, onsdagar är bästa dagen på veckan!
Frukost i lugn och ro, se några avsnitt av älskade desperate, tvätta, städa, träna, tacosmiddag, mys, fotboll och en liten cykeltur i sommarnatten.
.. Och idag stressar man iväg till jobbet för att upptäcka när man kommer fram att hela datorn är virusbelagd. Kommer inte in på någon fil, hemsida, mail eller telefon, gaahhhh

2012-06-24 | 21:10:04

Sometimes I feel like saying, "lord, I just don't care".

Efter att ha firat midsommar i vindeln tre år i rad så var det dags för förändring. Så tog färjan ut till holmön istället med 60 andra partysugna midsommarfirare. Vädret kunde inte varit bättre( vilket ledde till att 99% av de som som var där brände ihjäl sig), grillning till middag, rosevin, lekar, snapsvisor, minifestival, kubb, volleyboll, fotboll, bad och ungefär en halv miljon mygg gjorde det till en riktigt trevlig dag.
Spenderade hela gårdagen i vågrät position, först i solstolen sen i soffan. Trött som en gnu var jag!
Idag var dagen då jag blev gudmor till min fina syster dotter. Godaste fikat på det, en pw i kvällssolen och så avrundar vi miniledigheten med en film.

2012-06-13 | 14:01:56

Would you leave me if I told you what I've become?

Sommaren är här! Är ledig idag och kan inte beskriva lyckan nu när jag ligger och svettas här på gräset :)) dagen kommer endast bestå av roligheter. Köpa lite möbler och annat smått och gott till lägenheten, grillat till middag, färga håret på bästa vän och lite mys på det.
Har sen sist jobbat, grillat hamburgare, sett alla lyckliga studenter på draggen, varit barnvakt åt gulligaste barnen, ätit årets första jordgubbar och firat Ida som även hon äntligen fick ta studenten. Grattis igen vännen!

2012-06-09 | 21:47:59

And it feels like I'm just too close to love you, And there's nothing I can really do.

Istället för att fika med Ida, ta en löptur och fara på inflyttningsfest så har dagen spenderats i sängen och soffan. Orsaken stavas migrän och bakfylla. Inte den bästa kombon, särskillt inte när man inte har några gardiner så solen lyser en rakt i ögonen. Ne roligare lördagar har man haft. Får leva på gårkvällen istället.

2012-06-06 | 19:35:23

Whats right and whats wrong?

Denna eviga väntan.. Har suttit på Arlanda nu i fyra timmar och flyget går inte än på en timme. Men har haft en alldeles underbar vecka i Grekland med bästa vän. Bara en massa sol, bad, shopping, läsning av en,två,tre och fyra böcker. Med andra ord mycket avslappning. Precis vad som behövdes!