2012-04-24 | 13:09:00

It´s weird that this town is home for me. I mean I only spend two weeks a year here. Does that mean I´m on vacation for 50 weeks every year?


älskar allt som händer just efter man landat. lukten som slår en direkt man går av planet, värmen, folket men mest av allt älskar jag att åka längs hela strandvägen och titta ut över havet och inse att den bästa tiden på året är nu.

älskar fontänen som skiljer gamla stan från inne stan

älskar maten! särskilt en pizza, den är en stenugnsbakad quattro fromages och förmodligen den godaste sådan i hela världen. biten med getost är nog med skäl till att flytta hit.

Älskar alla gatumusikanter, dansare, show artister och allt vad det finns.

Älskar nicetoile, att gå vilse här inne är nästan omöjligt att undvika.

Älskar glassen!! finns hur många ställen som helst, vissa har över hundra sorter. det är helt klart värt 50 kr för tre skopor.

Älskar nice hamn. Även om det är monte carlo man ska åka till för att se dom rikitigt stora yatcherna. ett år fanns det en med femvåningar och en helikopterplatta längst upp.

Älskar alla fina byggnader som det inte är en bristvara på

Älskar att köpa oliver och äta en dag efter stranden. så goda och salta

Älskar att promenera längs strand promenaden

Älskar gamla stan! trånga gator, höga hus och väldigt många färgglada sånna

Älskar början på stora shoppinggatan. för man vet att om några timmar kommer man komma hem med trötta ben och fina inköp

älskar nice by night! svåt att se på bild men mina ögon har inte skådat något vackrare

Älskar negresco. inte bara för att det är ett av världens lyxigaste hotell och en väldigt din byggnad. utan även för att under natten blir man så lycklig när man ser det för då vet man att man är nära nice bästa nattklubb som bara ligger ett stenkast där ifrån.

Älskar att handla mat inne på carrefour. matbutiken som har allt och mer därtill. att den här 32 kassor säger väl det mesta

Älskar att åka till ventimiglia. Gå på marknad, köpa världens godaste parmesan, billig alkohol och äta ännu godare glass än den i nice

Älskar det stora torget, där plattorna är svartvita, spårvagnarna tutar på folk hela tiden, man kan spana in dom som skejtar i parken och det inte finns en centimeter skugga

älskar att gå till nice hamn. då kommer man att passera den här, jätte fin men har absolut ingen aning om vad det är för något

Älskar kvällarna i nice, ljuset, folket, goda matlukter vart du än är och musik från alla håll och kanter

älskar alla 711 kryssingsfartyg man ser varje dag

älskar casinot i monte carlo

älskar musslorna! min absoluta favoriträtt

Älskar att ligga och sola på stranden. under augusti månad då jag brukar vara här så är stranden helt smockad! jag skämtar inte när jag säger att man kan ta på personen som ligger på handuken brevid.

älskar den här bilden! enda bilden jag någonsin hittat som både inkluderar nice hamn(liten del av den iaf) och hela strandpromenaden. helt sinnes vad lång den är egentligen!

självklart finns det så mycket mer jag älskar med den här staden, skulle typ inte ens kunna förklara för listan slutar aldrig.
det finns inte många bilder av nice på nätet så jag vart överlycklig när jag hittade sistan resedagboken.se. där har folk lagt upp sina semester bilder och jag hittade över 500 bilder ifrån nice. alla bilder ovan är ifrån den sidan.
1 Kommentarer
Sara:

Har du tänkt plåga mig till döds med dessa bilder??? Fy fan vad jag längtar dit!!!!

2012-04-24 | 19:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: