2012-04-26 | 12:17:13

I've got passion in my pants and I aint afraid to show it.

Myskväll med bästa igår! Vilket verkligen var välbehövligt. Som alltid smids planer och denna gång tror jag att vi har prickat rätt.
Försöker kämpa mig igenom arbetsdagen men inte så lätt när man tittar ut och regnet öser ner.
Det som tröstar är beställningen jag nyss gjorde på herballife produkter som hamnade på lite över sex tuss(nu har man så att det räcker ett tag iaf) plus stanvisit och ceasarsallad i eftermiddag.

2012-04-26 | 00:55:18

Please forgive me, but you have to be in my position to understand how much this means to me


2012-04-25 | 09:58:44

Morgonstund har guld i mun.

Myser runt i highschool tröjan och äter frukost framför desperate. Älskar sovmornar!

2012-04-24 | 21:51:06

I need you to blow my mind away

Första invägningen igår och resultatet var bra, riktigt bra faktiskt! 1 vecka gjord och 8 veckor kvar.
Idag har jag förutom att jobba och hjälpa Mattias byta däck på bilen även hunnit med ett rygg och arm pass på gymmet och en timmes pw. Känns gött! Imorgon är det onsdag vilket betyder tuffaste tränings dagen på veckan. Tre pw:s och ett jävligt tungt pass som dödar både ben och mage. Nu kör vi!

2012-04-24 | 13:09:00

It´s weird that this town is home for me. I mean I only spend two weeks a year here. Does that mean I´m on vacation for 50 weeks every year?


älskar allt som händer just efter man landat. lukten som slår en direkt man går av planet, värmen, folket men mest av allt älskar jag att åka längs hela strandvägen och titta ut över havet och inse att den bästa tiden på året är nu.

älskar fontänen som skiljer gamla stan från inne stan

älskar maten! särskilt en pizza, den är en stenugnsbakad quattro fromages och förmodligen den godaste sådan i hela världen. biten med getost är nog med skäl till att flytta hit.

Älskar alla gatumusikanter, dansare, show artister och allt vad det finns.

Älskar nicetoile, att gå vilse här inne är nästan omöjligt att undvika.

Älskar glassen!! finns hur många ställen som helst, vissa har över hundra sorter. det är helt klart värt 50 kr för tre skopor.

Älskar nice hamn. Även om det är monte carlo man ska åka till för att se dom rikitigt stora yatcherna. ett år fanns det en med femvåningar och en helikopterplatta längst upp.

Älskar alla fina byggnader som det inte är en bristvara på

Älskar att köpa oliver och äta en dag efter stranden. så goda och salta

Älskar att promenera längs strand promenaden

Älskar gamla stan! trånga gator, höga hus och väldigt många färgglada sånna

Älskar början på stora shoppinggatan. för man vet att om några timmar kommer man komma hem med trötta ben och fina inköp

älskar nice by night! svåt att se på bild men mina ögon har inte skådat något vackrare

Älskar negresco. inte bara för att det är ett av världens lyxigaste hotell och en väldigt din byggnad. utan även för att under natten blir man så lycklig när man ser det för då vet man att man är nära nice bästa nattklubb som bara ligger ett stenkast där ifrån.

Älskar att handla mat inne på carrefour. matbutiken som har allt och mer därtill. att den här 32 kassor säger väl det mesta

Älskar att åka till ventimiglia. Gå på marknad, köpa världens godaste parmesan, billig alkohol och äta ännu godare glass än den i nice

Älskar det stora torget, där plattorna är svartvita, spårvagnarna tutar på folk hela tiden, man kan spana in dom som skejtar i parken och det inte finns en centimeter skugga

älskar att gå till nice hamn. då kommer man att passera den här, jätte fin men har absolut ingen aning om vad det är för något

Älskar kvällarna i nice, ljuset, folket, goda matlukter vart du än är och musik från alla håll och kanter

älskar alla 711 kryssingsfartyg man ser varje dag

älskar casinot i monte carlo

älskar musslorna! min absoluta favoriträtt

Älskar att ligga och sola på stranden. under augusti månad då jag brukar vara här så är stranden helt smockad! jag skämtar inte när jag säger att man kan ta på personen som ligger på handuken brevid.

älskar den här bilden! enda bilden jag någonsin hittat som både inkluderar nice hamn(liten del av den iaf) och hela strandpromenaden. helt sinnes vad lång den är egentligen!

självklart finns det så mycket mer jag älskar med den här staden, skulle typ inte ens kunna förklara för listan slutar aldrig.
det finns inte många bilder av nice på nätet så jag vart överlycklig när jag hittade sistan resedagboken.se. där har folk lagt upp sina semester bilder och jag hittade över 500 bilder ifrån nice. alla bilder ovan är ifrån den sidan.
2012-04-20 | 23:18:23

What if tomorrow never happens

Istället för en aw så vart det en pw efter jobbet idag. Sa ju att nu är det allvar! Känner mig så stolt som drog mig ut i snöovädret och gick dryga timmen. Känslan nu när man ligger nerbäddad i sängen, nyduschad och helt slut i kroppen den är nästan ovärdelig. Om den inte hade varit för en tidig morgon imorgon fylld av jobb så hade livet lekt just nu!

2012-04-19 | 23:47:05

So if by the time the bar closes and you feel like falling down, I'll carry you home tonight.

2012-04-18 | 12:40:11

My friends are in the bathroom getting higher than the empire state
Igår var alltså dagen med stort D.
I nio veckor framöver så kommer jag att "tävla" mot tio andra om vem som kan gå ner mest i fettprocent. även om jag varit duktig de senaste månaderna så har man ju fortfarande ätit någon godsak då och då. men det är det slut med nu. med hårdträning och strikt kost så kommer jag förhoppningsvis kamma hem förstapriset som förutom sjävla äran består av några tusen.
nu såhär efter en shake och en kopp kaffe(!) så blir det en pw, i snön....
2012-04-17 | 12:40:30

OHH NO it´s happend again. wish I could speak french, wish I had 2,8 millions, bust most of all I just wish I was there.

2012-04-14 | 17:02:46

Till alla er som sväljer ner er hjärtmedicin med redbull, ni förstår vad jag menar.

2012-04-10 | 13:15:14

I wish I was stronger, I wish I had the courage. But I don´t, so I´ll probably be stucked here forever. Even though all I want is to disappear.

2012-04-05 | 12:08:44

Nobody knows what I´m feeling inside, I find it so stupid so why should I hide? That I love to make love to you baby


Finaste vädret ute och jag längtar så tills jag slutar och man kan ge sig ut på en pw. sen blir det att fara på kii och strömpilen och förhoppningsvis vin och utgång på det. är långledig i helgen, så många spännande saker är inplanderade. hade gärna farit till fjällen och spenderat några dagar i backen. men nu blir det umeå, och kanske ett påskägg med morötter i? Ja den som lever får se.

2012-04-04 | 15:13:02

helt ärligt min största dröm just nu

2012-04-03 | 14:12:40

Last night I had a nightmare, then i woke up and realised that I wasnt dreaming. I´m actually living a nightmare and I have no idea how to wake up from it.


Jag dör vad less jag blir! när man äntligen kommit igång med träningen sedan fotloyckan så drar man på sig en förkylning och lite feber. min kropp verkar göra allt den kan för att jag inte ska kunna träna. jaja får skippa gymmet men en promenad med bästa vän ikväll ska hur som fullföljas. tacomiddag står också på schemat
vill även passa på att hälsa mitt immunförsvar att den 16/4 - 25/6 ska det fan hålla sig ifrån att göra mig sjuk.
2012-04-01 | 20:15:51

Stop beating me the punsch

Det vart en spontanare igår vilket ledde till ett tillstånd idag som kan stavas bakis(aldrig mera rödvin) så ni kan ju förstå min lycka när jag kom till jobbet imorse och fick höra att mitt skift var förlängt med fem timmar... Antar att det är guds sätt att straffa mig för helgens synder. Ja jösses