2011-03-29 | 13:24:24

I wanna tell the whole world that theres a new love in town

Har haft två riktigt tunga dagar nu.
mobilen är av och vill att det ska förbli så, några timmar till iaf.
god natt
2011-03-24 | 20:27:56

All my life I've been good but now I'm thinking what the hell


Dessa skor kommer att pryda mina fötter i vår.
känns dock långt bort tills dess när man tittar ut genom fönstret.
fina är dom hursomhaver

2011-03-22 | 11:45:29

But when the sun hits your eyes through your window, there'll be nothing you can do


sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe medans jag skriver en uppsats på religionen, får nämligen vara hemma och skriva istället för på lektionen. hur bra som helst säger jag bara.
Umeå bjuder på toppenväder idag igen så det blir att ta på sig solglasögonen och vårjackan nu och bege sig till första lektionen.
ha en fin dag!
2011-03-22 | 11:29:28

it´s all about the money


istället för att lägga ut 300-400 kr på chanels hypade nagellack black pearl så köpte jag istället ett från maybellines miniserie mny. priset? 29 kr
2011-03-21 | 19:42:10

Cause nobody wants to be last one there, and everyone wants to feel like someone cares
såhär knallade jag runt idag, fullkomligt ÄLSKAR att man kan börja använda vårjackan lite smått.
hittade det jag letade efter och även mer. hittade en tröja som föll mig i smaken så mycket att jag inte kunde motstå att köpa den. får ge mig den själv i födelsedagspresent. så gör jag alltid, varje jul och födesedag så köper jag en grej från mig själv som jag ger till mig själv. men man behöver unna sig ibland för att livet ska vara lite lättare, så enkelt är det bara.
men den är så fin så jag får ta och visa den senare.
nu blir det pw med skön musik i lurarna
2011-03-21 | 16:15:01

I'm about to lose my mind, you've been gone for so long


Finaste skorna som jag fick av mattias på alla ♥-ans dag. efter många om och men bestämde jag mig för att 38an var för liten och bytte dom istället till ett par 39or. så dom trillar nog in i brevlådan vilken dag som helst nu.
2011-03-21 | 13:54:08

måndagen den tjugoförsta mars


denna nylanserade tidning av elin kling var mitt lunchsällskap. nu efter någon timme efter skulle en kaffe passa perfekt, därför beger jag mig till stan i detta härliga vårväder för en kaffe som sagt plus present shopping och kanske en bikini. kom nämligen på världens bästa idé idag på jobbet, får se till att det blir av nu bara!
Älskar förövrigt mina lediga måndagar
2011-03-19 | 13:00:39

give me something good, something to look forward to, something to be happy about... wait, i already have all that

är ju som sagt helt kär i ljusa färger. puder, nude, beige ja allt!
vart därför lycklig när jag hittade dessa. vet att de inte ser mycket ut för världen på bilden men dem är så mycket finare på! perfekta vardagskorna helt enkelt.

din sko, 299:-

ska även ta och visa er de underbara skorna jag fick av hjärtat på alla hjärtans dag.

 

2011-03-18 | 17:40:11

He makes me this, brings me up, brings me down, dancing sweet

nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude,nude

2011-03-16 | 18:07:17

one day this will not exist anymore

projektarbete,projektarbete,projektarbete....
som ni kanske föstår så är kvällen fullspäckad med projektarbete, och eftersom att jag och sara verkligen behöver några timmars koncentration(vilket är en sak som inte alls är lätt för oss två) så har vi tagit oss ut till stöcksjö och sitter nu i mitt gamla flickerum. vilket inte alls är lika fint som när jag flyttade ifrån det. nu har mina föräldrar tex kastat in ett helt kontor, en träningscykel och en tv på golvet. trots denna röra kan man fokusera på plugg och det är ju då exakt det vi är ute efter. så nu blire att sätta sig in i världen av vikthets, vilket vi i och för sig gör varje dag vid våra måltider och träningspass. men nu kommer även den teoretiska delen in, även om det är jobbigt så är ändå det här ett ämne som fascinerar mig och det är nog det som krävs för att man ska orka lägga energi på det.

älskade stöcksjö ♥
i sommar flyttar jag och doris ut hit för att spendera sommaren vid sjön. ett helt hus får vi för oss själva, hur bra??
2011-03-15 | 18:33:21

You plus me and me plus you

står at the momet och lagar mat, rättare sagt lasange. god som s*atan är den och längtar typ tills den är klar att ta ut ur ugnen. efter middagen blir det nog en powernap följt av en powerwalk. behövs mycket power här i livet för att man ska ta sig runt.
mad men, senaste numret av cosmo samt plugg ska också hinnas med ikväll, busy busy med andra ord.
2011-03-12 | 15:20:28

Please excuse me, I don’t mean tο bе rude

jag, sara och doris somnade i soffan igår när vi såg på film(tecknat ofc), vaknade sedan klockan fyra och förflyttade oss till sängen, men väl där var vi såklart inte trötta så då började det snackas om sommarens planer, livet efter studenten, jobb och nya möjligheter. två taggade tjejer somnade om vid sex/ halv sju och steg upp åtta igen för att gå till jobbet.
nu är jobbet avklarat, ska ta en powernap sen styra upp lägenheten. sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
2011-03-11 | 13:37:23

Someday, somehow I'm gonna make it alright

okej jag tar tillbaka allt jag sa om att våren är på väg, för det är den då definitivt inte! det är snöoväder utan dess like utanför fönstret.

hur mycket hat känner man nu inte till det här landet som vi av någon konstig anledning valt att bo i? anyways så ska jag nu ta mig till tvättstugan och sedan bli upphämtad av mamma för att ränna omrking i några butiker. sen ska jag lägga mig i under täcket och försöka sova bort den ohärdiga migränen jag råkat ut för.

ha en fin fredag ♥

2011-03-10 | 15:48:16

I hate this part right here

2011-03-09 | 16:31:11

I hear you call my name and it feels like home


graderna ligger kring noll, solen lyser nästan varenda dag och snön smälter sakta men säkert bort aka våren är på väg. inget jag klagar på! sitter atm i myskläder och avverkar några oc avsnitt, är helt slut efter en kort natts sömn och så jobb på det. så därför vilar jag upp mig lite grann, inte det lättaste dock när man har en katt som måste ha adhd. hon är helt galen, hon har tuggat upp ett par hörlurar, river ner ljusstackar och rivs och bits konstant. vet fan inte vad jag ska göra. nu är hon iaf instängd i sovrummet med en råtta som hon håller på att riva i tusen bitar. jag måste få ett break från henne.
ikväll blir det iaf prommis med bästis.
2011-03-07 | 22:14:29

How wonderful life is while you're in the world

2011-03-06 | 21:07:01

OMG, it's perfect!

perfekta tishan i mina ögon.

lagomt slapp, lagomt lång och mer än lagomt pris.

denna matchar jag med ljusa slitna jeansshort, helst på en strand lite mer söder än sveriges breddgrader.

2011-03-04 | 19:30:41

friday, i'm in lovesötaste lilla doris flyttade äntligen in hos oss idag. nedersta bilden är från idag då hon sov i mitt knä i timmar, nu leker hon dessvärre rövare och favorit platsen för detta är tangent bordet, så det är inte direkt lätt att skriva just nu. men det gör ingenting för hon är så fin och jag kan inte sluta le åt henne. äntligen har jag en katt!
2011-03-03 | 14:00:57

happy birthday sweety!idag fyller lilla hjärtegullet leo ett år! STORT grattis till honom, så efter skolan idag så åker jag och mattias ut till stöckshjö för att fira honom
2011-03-02 | 16:27:38

from coco with love

fick hem ett halsband på posten idag, från coco. utöver att det är väldigt fint så älskar jag hennes små hälsningar hon skickar med när man beställer därifrån, piggar verkligen upp

nu drar en glad andrea iväg på en powerwalk och sen gym på det, gött!

2011-03-02 | 13:37:55

I need another story, something to get off my chest

längesen jag uppdaterade sist men tro mig det har inte hänt något händelseväckande. projektarbetet flyter på bra, både med träningen och kosten. håller på att bli av med sockersuget nu också vilket jag tackar gudarna för!
men nu såhär mitt i vintern så kan man ju inte låta bli att drömma sig bort till värmen, tittade igenom alla nice och kreta bilder igår och måste ju säga att man blir minst sagt sugen på att bara packa väskan och bege sig till solen.