2011-06-30 | 10:52:35

What the hell are we gonna do?


Åt middag på kajen igår, inte nog med att utsikten var den bästa så var även valet av maten, vilket då givetvis var sushi. vart även en impulsare på sf, vi såg den nya filmen bad teacher som faktiskt var den bästa filmen jag sett på länge.
nu hade jag tänkt måla lite tak innan jag lägger mig i solstolen för att bättra på brännan. adios
2011-06-29 | 13:28:02

fan vad jag snackade, fan vad jag läckte.


För 13 dagar sen så togs det här fotot, även fast vi aldrig mer kommer leva studentens lyckliga dar så kommer jag att minnas dagen som den mest befriande, någonsin.

anledningen till varför det ekar tomt här beror kort och gott på att jag inte har någon dator. men lever trots det och har det förvånande nog väldigt bra. trodde aldrig att jag skulle njuta av att vara utan dator men det gör jag.
fyller dagarna med så mycket jobb som möjligt, anledningen? jo för att tjäna så mycket pengar som möjligt.
midsommar var en väldigt intressant historia, en dag som inte kommer lämna mitt huvud i första taget. men tyvär får även allt stanna där. I don´t kiss and tell
2011-06-13 | 18:54:29

3 days, 3 fucking days...

Dagarna i helgen har varit absolut underbara! vädret bidrog en hel del men även att allt plugg är borta och därmed ingen ångest gjorde att det vart hur bra som helst.
nu infinner sig dock stressen, men vad gör det när det är för en bra sak? inget, för på torsdag tar vi studenten och jag kunde inte längta mer. imorgon blir det att fixa med en av klänningarna, köpa studentpresenter med mamma, sola lite så man är lite brun i sin vita klänning och sen kanske utgång på kvällen.
hey freedom


märks det att jag har en ny kamera?
2011-06-08 | 15:41:40

whos gonna save the world tonight?

Öppnar balkongdörren och doften av utomlands kommer emot mig medans kroppen fylls av välbehag. tänk att lite sol kan göra så mycket. nu vill jag bara ha en iskall öl, en bikini och ett ro-givande sorl i bakgrunden, ett sorl som brukar infinna sig i nice. dream big som dom brukar säga. men för stunden får jag nöja mig med ett soligt sverige och att friheten är 8 dagar bort. 8 dagar.
2011-06-04 | 14:36:25

Give me everything tonight

När man jobbar sju dagar i veckan så går man ibland miste om livets goda, ta torsdagen som ett exempel då våran klass hade klassfest i vindeln och jag missade det. men vad gör man när man har en hyra, samt mat och räkningar att betala?
men ikväll blir det hursom utgång, ska bara ta en sista ipen, fräscha upp mig och trotsa min monsterfeber innan jag beger mig till tc för drinkar sen vidare till teg och sedan så inviger vi premiären av sommardroskan. kommer bli awesome