2011-02-26 | 19:29:48

she´s living here at my block

Desperate maraton och liter med loka är vad jag sysselsätter mig med ikväll. har halsont som inte känns okej, så jag skippade gymmet idag, men blev iställer en två timmars promenad. måste ju få sin dagliga motion på något sätt.

 

2011-02-24 | 21:17:34

my life is kinda boring, it´s something that i can´t confess

ett helt jävla hopplöst fall är jag. nu är det inte längre en fråga utan det är ett faktum, jag behöver hjälp och det är snarast. kan inte för hur mycket jag än försöker koncentrera mig.... prov imorgon men min hjärna vill inte, strejkar och lever sitt egna lilla liv. kul verkligen jätte kul, åhhhh blir tokig
2011-02-24 | 14:14:43

you had me at hello

har betalat av massa räkningar idag, inte min favorit sysselsättning om ni förstår vad jag menar. hyffsat kass dag i övrigt också, känner en antydan till sjukdom, har ett extremt sug efter socker och kännedomen av att resten av dagen kommer bestå av plugg är inte direkt lockande.

 

2011-02-21 | 20:05:04

what´s up with that chick?

är ganska precis hemkommen från frisören där det pratades planer inför balen, vilken färg, längd och såklart vilken frisyr jag borde ha. tror vi har hittat rätt nu och det känns pretty awesome! och nu är mitt hår klippt och slingat och det känns så skönt. känslan efter man har varit hos frissan är bland de bästa!

något i liknande stil till med det här kommer jag nog ha den 9:onde juni

 

2011-02-21 | 13:29:25

The information is just not going in

huvudvärk som heter duga och en hög med plugg är ungefär vad min dag består av. Nu tar jag ett brejk och går och lagar lchf lunch(ja idag är ju start dagen för mitt och saras projektarbete). ämnet är inget mindre än vikthets, och vi ska då alltså kasta oss rakt in i denna värld av hysteri. men ska nog gå bra, fyra månader utan kolhydrater med sex träningspass i veckan...
efter lunchen blir det tokplugg några timmar innan jag beger mig till min frisör och blir aningen fräschare i håret, vilket är på tiden.. minst sagt.
ha en bra dag!2011-02-20 | 18:45:11

Okay, so you're Brad Pitt...that don't impress me much

igår såg vi två filmer, först ut var the tourist som var helt okej. lite töntig för att innehålla så stora skådespelare som angelina jolie och johnny depp.
men sen så såg vi en film som hette life as we know it, från början trodde jag att det skulle vara en sån där cheezy komedi film vilket den kanske även var men den var faktiskt riktigt bra!
så har ni två timmar över eller så, så borde ni definitivt se den


2011-02-20 | 09:56:41

When I google I only get depressed

då vare söndag och söndagssysslorna är redan igång, två tvättar snurrar redan fort. men innan jag ger mig in i städandet helhjärtat så ska jag avverka ett oc avsnitt med mina pizzarester från igår.
i eftermiddag ska jag och mamma handla tills projektet som börjar imorgon(shiit) sen så ska jag och mattias åka hem och ta ett bad i den varma jacuzzin, som jag har saknat den!
ha en fin söndag lovers
2011-02-20 | 01:22:33

So give me something to believe, cause I am living just to breathe. And I need something more to keep on breathing for, so give me something to believe

Igårkväll så var mattias mamma på besök hemma hos oss. det bjöds på god mat sedan följt av the social network, väldigt trevligt!
och nu när även denna lördagen lider mot sitt slut så kan jag pricka av saker såsom jobb, träning, hemmagjord pizza och soffhäng med mattias och sara, även trevligt det med.
och just i detta nu så sitter jag och kollar utbudet av träningspass på gymmet jag hänger till på. zumba, bodycombat och yoga är de som lockar allra mest.
2011-02-18 | 12:22:33

Önskelista från hm.com

2011-02-18 | 11:26:26

the sun will shine in the end for me and my friends

När ska denna kyla upphöra? är väldigt less på att frysa ihjäl direkt man går utanför dörren. fick höra att det skulle vara -11 på måndag och vart överlycklig och det är inte okej om man tycker att -11 är okej. det är ju för fasen hur kallt som helst det med!

innan jag drar iväg till gymmet så ska jag röja undan lite i lägenheten samt röja bört lite skolarbeten. just nu ser kvällen ut som så att det blir middag här i lägenheten sen möjligtvis bio. ingen utgång här inte.det var verkligen underbart väder förra söndagen så då passade jag och mattias på att gå ut på en lång promenad
2011-02-17 | 21:54:00

I know you're somewhere out there, somewhere far away

Har på den senaste tiden inte haft någon motivation till att göra någonting alls i princip. men har nog hittat den igen, Isabella Löwengrip aka blondinbella hade en bra föreläsning tidigare idag om sitt litt och sin drivkraft. hon är en stor inspiration och sprider verkligen sin energi vidare. jävlar vilken kämpe hon är!
men nu är det ju som så att mitt liv kommer att förändras en hel del framöver, med start redan på måndag! ska bli kul med lite förändring

följde med sara igår på en affär som hon velat gå in på under en längre tid. det hela slutade med att hon inte hittade något men det gjorde däremot jag! nämligen dessa fina örhängen, har länge velat ha ett par kors till mina öron och de här föll mig precis i smaken.


2011-02-14 | 20:24:28

happy fucking valentines day

2011-02-13 | 15:26:08

I think I have found the one

2011-02-08 | 13:46:20

Diving too deep for coins

eftersom att mamma och pappa åker till sundsvall ikväll så ska jag spendera kvällen ute i stocklake. ska bli awesome, en promenad runt sjön och sleepover i det nya huset. även fast jag älskar att bo i lägenhet så saknar jag ibland mitt barndomshem.so thats why i´m going home tonigt.

stocken
2011-02-07 | 19:18:05

I think i like itlite såhär ser mitt och mattias hem ut. känns overkligt att vi snart bott här i sju månader
2011-02-07 | 14:12:54

vad jag gör på min lediga dag

2011-02-05 | 15:50:51

luminary ones

är ute i stöcksjö med sara och håller på att göra oss iordning för jobb. slutar vid 02 någon gång så får väl önska alla er andra som inte jobbar ikväll en trevlig lördag!


från lunchen igår
2011-02-03 | 20:50:08

house´lleluja

Är helt död.
har sovit i två timmar ikväll och ska på allvarligt gå och lägga mig för natten nu i och med att helgen består av jobb till maxat..
efter eftermiddagsmötet vi hade idag så känner jag bara att allt kommer att lösa sig till slut ändå. kommer bli hur bra som helst!
2011-02-02 | 17:12:53

I cant slow down

Igår var det Sandys och idag är det Café station.
har suttit här med min partner in crime ungefär två timmar nu och fler kommer det att bli, en uppsats har börjat ta form och jag längtar till den dagen jag kan stryka bort den från min to do list.
ska nu gå och köpa lite kulglass, är egentligen onödigt, i och med att inget slår glassen som finns i nice och ventimiglia, (särskilt den i ventimiglia). men vem vet när man åker dit igen?

denna glassbar har utan att ljuga över 100 olika glass sorter och ligger tio meter ifrån lägenheten vi brukar bo i....
2011-02-01 | 21:15:54

första dagen på den andra månaden

Efter en seg dag i skolan så är det så skönt att bara komma hem och göra absolut ingenting och det är då precis just det som jag gjort ikväll. men hann med en sväng på stan med syskonen swanströms innan jag for hem för dagen. hittade kanske världens finaste tröja samt den eventuella studentklänningen(!), även en fika hanns med innan hemfärden.
sen jag kom hem har jag hunnit med tacomiddag, vänner, sofias änglar och en dusch. nu blire att diska och se ett oc avsnitt innan älsklingen kommer hem från träningen.
tidig kväll idag i och med att morgondagen består av plugg från gryning till skymmning...