2011-04-29 | 08:47:10

working so hard every single day, every single day

okej... sorry för fetaste klagoinlägget senast men det känns som att hur jag än gör så tar utgifterna aldrig slut  och min inkomst går åt på en sekund så då blir det hej då till mitt försök att starta ett sparkonto för första gången i mitt liv.
men det skiter vi i nu, för det här är min sista lediga fredagskväll och då ska jag ha kul! efter skolan kommer några tjejer hem till mig för grillning och sedan utgång på det då. och vad firar vi ikväll? jo att det endast är 50 dagar kvar tills vi är fria människor och kan göra vad vi vill med våra liv. kunde inte vara mer förväntansfull!
2011-04-28 | 20:07:15

if you have a bad day

hade en sån bra känsla i kroppen när jag vaknade imorse och mycket gick i min väg under första halvan av dagen men vid fem någon gång kom det onda tillbaka till min hals, jag insåg att jag slarvat bort (läs supit bort) två biljetter till studentskivan så måste nu köpa nya(om det ens finns kvar), har gjort sönder mattias bankdosa så jag måste köpa en ny, mina jeans hänger i en tråd så måste köpa nya sånna också, är sjukligt trött och på toppen av isberget då så hade jag glömt bort att vi diskat bort allt varmvatten så jag ställer mig i duschen och vrider på kranen och ner kommer istappar av vatten och jag tappar andan, hyperventlilerar genom hela duschen, hann endast till schampot så mitt hår är nu trassel, efter så var min hud lika blå som handduken. verkligen bra när man försöker kurera sig från en förkylning!
nej nu ska jag bädda ner mig med en stor kopp varmchocklad och se en tecknadfilm.
2011-04-27 | 21:39:42

De senaste 24 timmarna i bilder

Efter en lång dag på skolan, mariedal, strömpilen, middag med saras familj så har jag nu däckat i soffan medans grabbarna grus grillar hamburgare.






2011-04-27 | 10:23:55

I heard you say hey

God morgon!
Första onsdagen under detta halvår som jag äntligen får ta del av min sovmorgon till 12:20. eller jag har ju varit och jobbat på ena jobbet men det andra bytte vi dag på tills imorgon istället för idag vilket känns sweet. så nu väntar jag bara på att mitt kaffe ska kokas klart, sen har jag två timmar på att göra mig i ordning = ingen stress! jag skulle lätt kunna vänja mig att leva såhär varje dag. men cash is king som dom säger och då får man bita i det sura äpplet och jobba varje dag.
2011-04-25 | 21:00:28

måndagen den tjugofemte maj tvåtusenelva

projektarbete, krattning, handling av mat, grillning, cola drickande, desperate housewifes, livsnjutande är vad min dag har bestått av. nu lägger jag plugget åt sidan och spenderar mina sista vakna timmar i soffan med mattias, sara och filmen monster in law. bra avslutning på ett bra lov.
2011-04-25 | 13:06:40

Welcome to the danger zone

herregud vad trött jag är! men istället för att ta det lilla lugna så ska jag styra upp mitt projektarbete, suck... tur att jag har grillning till middag att se fram emot.
2011-04-24 | 12:12:32

Gårkvällen ur min iphone











2011-04-23 | 12:49:08

We like to sleep all day and party all night. This is how we like to live our life

slutade precis jobbet och nu ska jag ladda om krafterna i någon timme innan jag hämtar upp linn och sara och sedan styr vi bilen mot vindeln för en trevlig kväll med underbart väder. 

bjuder på några bilder från gårkvällen





2011-04-22 | 17:44:18

Do it again, and again till you say my name

har varit så sjukt sugen på utgång idag att det nu blir av. en spontanare, men hey dom är ju bäst! blir att styra upp utseendet litegranna innan jag drar mig mot sara, en kall och sedan vidare till annat folk, kvällen avslutas sen på femman.

grillningen imorgon byter destination från teg till vindeln, blir nog gött det med!
2011-04-21 | 22:28:11

I wanna join them but it seems like they're too far for me


nu ska jag och dorrelini göra det vi gör bäst, nämligen att softa.
för er som är intresserade så har min fekke lista blivit rejält uppdaterad so here u go
Ffekkkkke
2011-04-21 | 21:05:14

It´s just that, i´m sleazy




mitt sällskap försvann för 30 minuter sen... och nu är jag uttråkad. så därför har jag ägnat mig åt att platta mitt ny blonderade hår plus målat läpparna röda för att se om det var en hit som fungerade. kan jag väl inte direkt påstå, det enda jag vet for sure är att jag nu är sysslolös igen... hoppet alltså
2011-04-21 | 13:41:12

If you can see me, then you're probably a little too close

två personer och deras synsätt kan förstöra en hel jävla dag, till och med mer än så. orkar inte med folk som inte kan ge andra lycka.

nee nu hämtar sara strax upp mig, vi ska iväg och köpa biljetter till hela kompaniet. vi ska till tc på lördag nämligen. sen så ska vi iväg till maxi en snabbis, tillbaka till lägenheten och plugga PA hela dagen lång. funny life!
2011-04-20 | 16:01:44

I swore last night id give up drinking.... such a lie what was i thinking



jobb, lunch med svanen, en vandring på stan och nu så sitter jag här. tröttare än tröttast. men vilan får vänta för nu ska jag styra upp min lägenhet, den ska bli skinande ren. för första gången på länge kan jag ju även tillägga. efter det ska jag ta med mig katta, lägga mig i sängen, måla naglarna korall färgade, se någon serie, skriva klart en uppsats och bara vänta på att uttråkningen ska komma.
2011-04-19 | 21:29:02

shoes I have 2 have from http://have2have.se

2011-04-18 | 22:48:36

Turn up the lights in here baby





3 timmar spenderade jag i frisörstolen med violeta som gjorde underverk med mitt hår. måste dock tillägga att det var 3 underliga, spännande och sätta kaffet i halsen timmar.
sedan jag kom hem har jag och doris spenderat kvällen i sängen med två fluffiga täcken, en mysig fransk film och mängder med the på det.
imorgon blir det jobb, indisk lunch och PA. hoppas även på några soltimmar hemma hos sara, hade varit underbart. god natt
2011-04-18 | 13:45:33

that´s just the way it is

ringde till frisören i ett desperat försök till att få en tid så fort som möjligt(mitt hår ser inte okej ut) fick tid redan idag, så det är ju bra. det mindre bra är att min frisör som jag gått till i flera års tid, har flyttat och slutat jobba där. hur kan det vara möjligt? var där för mindre än två månader sen och då planerade vi min balfrisyr och hon hade inga planer på att flytta och nu är hon bara borta. ba poff. aja shit happens lixom, hoppas bara nu att den nya tjejen är lika bra.


min klädsel från i fredags, hur skönt är det inte att kunna gå med öppna skor?
2011-04-17 | 16:20:49

söndag = bästa dagen på veckan



2011-04-15 | 09:16:19

friday, i´m in love

god morgon!
är så himla glad att jag äntligen har fått plocka fram cykeln, den tar mig överallt. det går så mycket snabbare då!
och igår var förresten den första bikinidagen på året, ja ni hörde rätt. jag och sara låg på hennes balkong och läste elle, jag svettades men njöt. tittar man noga så har jag numera en svag bikinilinje, ja det ska börjas i tid.
2011-04-14 | 21:12:46

We're going off tonight, to kick out every light. Take anything we want, drink everything in sight. We're going till the world stops turning. While we burn it to the ground tonight

har precis hällt upp en kopp kaffe och har fyra till i bryggaren. blev alldeles precis färdig med ett arbete som ska redovisas imorgon och ska nu börja plugga på de två proven jag har imorgon, därav kaffet. ser inte fram emot den långa natten. får belöningen imorgon kväll när det blir vin och utgång med vännerna, superb!
2011-04-14 | 18:54:49

show me the world, cause i´ve never seen it before


köpte finaste örhänget när jag var på en loppmarknad för några veckor sedan. tjejen jag köpte det av var omkring 15 år och hade gjort örhänget helt själv, hon hade flera fina örhängen faktiskt. blir imponerad av unga människor som är så ambitiösa och duktiga.
2011-04-14 | 17:55:09

When the rain is blowing in your face and the whole world is on your case I could offer you a warm embrace to make you feel my love

15% och det här fick följa med hem.

 

2011-04-13 | 19:26:18

trust is like a mirror. you can fix it if it´s s broken. but you cans still see the cracks in that mootherfucking reflection




2011-04-13 | 15:06:29

Sticks and stones may break my bones

Visste ni att jag HATAR låtarna oskar linnros - från och med du, bruno mars - just the way you are och jason mraz - you´re beautiful. varenda gång jag hör någon av dom måste jag stänga av eller byta, det funkar bara inte. nej usch för dom!

Visste ni att jag ställer 20 alarm klockor varenda morgon med start klockan 5. har nu insett varör mattias blir arg och sparkar på mig.

Visste ni att jag har blivit totalt beroende av skor på slutet? nej men det har jag, typ det enda som cirkulerar i mitt huvud. lucky me som ska hämta ut ett par på posten idag då samt kanske köpa ett par om far min känner sig givmild.

Visste ni att det första jag gör på morgonen är att ta fram mobilen, logga in på facebook och kolla vad som hänt sen jag sist var inloggad.

Visste ni att jag taggar fredag som om det vore första gången i mitt liv jag ska ut? fast i och försig har jag inte varit ute sen jag började med projektarbetet och det vill säga var nästan två månader sen.... så kanske inte så konstigt att jag är taggad!


2011-04-11 | 13:11:07

I'm addicted and I just can't get enough

Jag älskar den här dagen!
ingen skola, har slutat jobbet, det är tolv grader och soler lyser starkare än tidigare. ska cykla iväg till sara och leka handyman då jag ska borra lite saker åt henne. sen så ska jag på stan en sväng och inhandla nödvändigheter samt en fin sommarklänning :)
ha en fin en



skellefteå maj 2009
2011-04-10 | 20:53:36

Cause I didn't mean to hurt him, coulda been somebodies son and I took his heart when I pulled up that gun


jaha då var man ett år äldre då.
var hemma och firade med familjen idag, både jag och min mamma firades samtidigt då vi fyller år den 9onde och den 10onde. fick väldigt fina presenter, det märks dock att man är vuxen nu. får inte kläder, presentkort och sånt längre utan nu är det möbler, filippa k muggar, elvisp från chilli serien, lampor, köksformar. ja ni fattar.
har dock fått pengar. både från älsklingen, pappa, mattias familj och från maggan. dags att börja bygga upp ett sparkonto nu då. av sara fick jag dock saker som visar på att jag fortfarande är en tonåring som lever för snygga ting. en hypad bikini, en åtråvärd tröja och en ring som är så god damn snygg fick jag av henne. ja som sagt väldigt fina presenter!

nu avslutar jag veckan med att fixa lite i lägenheten med alla nya prylar, en kopp the, och en jobbig tanke av att det är sex dagar innan jag är ledig igen, men så är det ju varje söndag.
2011-04-08 | 18:32:22

i´m to school for cool


Jag har utan tvekan det finaste husdjuret på denna jord!
till något helt annat, ikväll vankas det första grillningen för 2011 och taggen finns kan jag ju lova. att det sedan kommer att avslutas med jordgubbar är ju inte heller fel det med. sommarkänsla gånger tusen.
anyway hoppas ni alla får en fin fredagskväll ♥

2011-04-05 | 17:51:16

You can run but you won't come far

Vad vare jag sa, vårvädret är här och det kunde nog inte kännas härligare! ska bege mig ut på den dagliga rundan alldeles strax.
sedan ska jag slänga ihop en god sallad och sätta mig och se första och andra avsnittet av glamourama säsong två. sedan kanske lite need for speed spel på vårat(mattias) nya ps3. sweet sweet

2011-04-04 | 12:17:45

The wait is over

Här var det minst sagt dött.
senast jag skrev låg jag i migrän, inte det roligaste jag varit med om kan jag ju tillägga. annars hade jag en bra vecka 13 med födelsedagsfirande av far min, middag på allstar med bästa vän och så bio på det, en hel del shopping har det hunnits med men har även tjänat fyrsiffrigt då jag sålde iväg gamla prylar på loppis. känns hyffsat skönt.

Just nu sitter jag och intar min andra kopp kaffe för dagen, morgonkaffet är ju det bästa!! bra start på en vecka som jag hoppas kommer gå i vårens tecken med plusgrader varje dag.
125