2010-06-30 | 12:26:15

You’re dancing rock and roll, and playing baseball, but where’d you get the money for the Camel cigarettes? Mummy’s handbag!

jobb, jobb och återigen jobb.
men igår jobbade jag endast till halv ett sen så hjälpte jag, mills, jesper och ullis till med saras flytt. asså shit hennes lägenhet är inte dålig!!

men idag är det jobb igen, dock så försov jag mig. vaknade lite halvt vid åtta i morse när mattias for till jobbet men sen dess har jag varit död. vaknade elva igen och då var det bara att hoppa upp ur sängen och kasta mig ut på cykeln och cykla i 8 km. nu är jag framme och nu drar jag igång, här ska skrapas färg!


finaste syster och systerson

2010-06-27 | 22:25:54

det är med dig jag vill bli gammal, och göra allt som bara finns

midsommar ute i jackes stuga blev en riktig succé!
och nu är ännu en helg över och imorgon startar jobbveckan igen, men inte är jag ledsen för det nu när älsklingen jobbar i stan.

2010-06-24 | 15:54:42

No, no, no, no, don't phunk with my heart



nu sticker jag in till stan för veckans sista jobbpass, TACK! efter det blir det handling sedan buss mot vindeln.
vädret är underbart och likaså är min klänning som jag ska ha på mig imorgon.
Ha en bra midsommar!!
2010-06-23 | 12:05:54

välkommen till buffalo blues

känner mig faktiskt ganska hurtig nu när klockan är tolv och jag har hunnit med jobb i två timmar, samt frukost och dusch!

nu blire att bege mig in till staden för att träffa skrutten och köpa tapeter och en glass i parken är ju ett måste en dag som denna, HEJ EFTERLÄNGTANDE SOL!!


mitt hus aka "paradiset" för ett par år sedan
2010-06-21 | 19:30:09

Hey Barbie, ah, ah, ah, are you into black men? He- hey hey hey Barbie! I can be your black ken

har försökt få till några bra bilder på lite saker jag införskaffat den senaste tiden. men kameran vill inte direkt sammarbeta med mig så då sket det sig. det är iaf en lång silverring, ett par svarta pumps och ett par jätte fina örhängen som jag fick av mamma som avslutningpresent den 10 juni.

nu ska jag och mina löparskor ut i kvällssolen och ta en runda, frågan är ju bara om jag hinner dra den här hemma eller om det blir inne i stan. hoppas nästan på stan då man kan springa längs älven. är också lite avundsjuk på mattias som ska spela tennis ikväll. jag har inte spelat på år och dar känns det som, måste tjata på min motståndare aka papi om att damma av racken och dra till banan nån dag snart



en av alla saker som ska köpas när jag och mattias åker till nice, älska!!!
2010-06-20 | 17:28:00

I feel like the DJ is my bodyguard. You see the way he keeps me safe. With the treble and that bass

Fick min första sovmorgon på hela veckan imorse, riktigt skönt! annars så har jag tagit mitt första dopp i helgen då jag och mattias badade och bastade, har även tittat på ett väääldigt långt bröllop, städat hela h&m samt mitt rum, ätit tacos för första gången på en väldigt lång tid och bara myst med älsklingen.


nu ska jag bege mig till storgatan 4 för en natt där, uppdaterar med fina saker imorgon efter jobbet
2010-06-17 | 16:23:20

för jag vill att verkligheten bränns, jag vill känna hur det känns att stå stadigt när stormen tar fart

nu cyklar jag iväg och möter upp sara för en tidig middag på cafe göteborg. efter det så bär det av till sf där vi har fribiljetter till den nya beck filmen. nog för att jag hatar beck men gratis är ju som sagt godast. ha en bra kväll folket!

2010-06-17 | 11:33:56

I've got to tell you in my loudest tones That I started looking for a warning sign

 

2010-06-16 | 10:10:17

Somebody said you got a new friend

min,saras och linns godaste sallader!


ni anar inte hur skönt det är att slippa jobba morgon pass idag. första sovmorgonen på länge! och att man då vaknar till det sötaste smset gör att dagen kommer bli great. nu blir det frulle ute i solen sen kör jag igång. ska tjäna pengar genom att städa ett helt hus... sen drar jag in till stan för jobb mellan 5 - 9, okej kanske inte roligaste dagen men nu gör vi den bra, OKEJ!!
2010-06-13 | 21:29:45

I see everybody around but it feels like we´re in private





första helgen på sommarlovet har spenderats hemma i stöcksjö och hos mattias i vindeln. vi har inte gjort något storartat men det har varit riktigt skönt.

i veckan blir det jobb för hela slanten.. och just nu ligger jag och kämpar med sista plugget och till hjälp har jag sara hos mig.

2010-06-11 | 18:13:58

i'm going crazy now

Gårdagen var awesome!

på dagen blev det parkhäng, sushi, studentfirande och lite shopping medans på kvällen blev det klasshäng som utvecklade sig till klass + annat folk häng lite senare på kvällen, men som sagt så var det underbart.

just nu ligger jag och väntar på älsklingen som är här om 30 minuter. ikväll blir det nämligen en ganska så fet middag med jordgubbar till efterrätt, kan inte vänta!!

och just det, jag har lov

2010-06-09 | 23:24:58

What's the point of doing anything If you'll never notice





för sisådär 16 år sen såg mina sommar dagar ut som ovan, bada(som var det bästa jag visste) i sjön eller beundra de personer som uppfostrade mig. tyvärr är de inte lika ro fyllda nu idag, 16 år senare. har insett efter tre dagars dubbelpass att jag aldrig kommer att orka jobbet sommaren ut, hatar mitt immunförsvar som gjort mig sängliggandes i två dagar, sen vill jag shoppa upp hela staden men det går inte. måste spara till mina två fina resor, vilket jag inte klagar på! är även lite ledsen för att jag inte kommer kunna följa saras familj med till leksand nästa fredag eftersom att jag kommer att missa alldeles för mycket jobb... jag som blev kär i stället!

men jag ska ej klaga, det låter som att jag är jätte nere fastän jag inte är det. har de finaste vännerna och pojkvännen man kan hitta!!  och imorgon är ju även dagen med stort D för alla födda år 1991. ganska mäktigt att det kommer att vara vår dag nästa år.

2010-06-07 | 21:20:00

In my weakest times, You were so strong When all hope is gone, You carry on

Helllo.
längesedan nu och ville egentligen bara säga att helgen har varit fin och veckan som kommer kanske blir lika bra, dock inte dagen som varit eller morgondagen heller för den delen då jag är väldigt sjuk och knappt kan gå upp ur sängen. riktigt illa då man måste till ica för att handla mat och fylla på mobilen som ekar tom med sina 0,69 öre.
ha det



en person som gör livet lite lättare att leva ibland
2010-06-02 | 23:32:14

Waking up without you doesn't feel right


var och såg SATC ikväll och den var bra, inte det bästa jag sett men inte det sämsta heller. kläderna kan man ju inte klaga på iaf.
blev även middag och glass ute i solen, hur skönt är det inte egentligen att man kan göra det? älska sommaren, kul då att den ska spenderas inne på ett kontor måndag till fredag 08:00 - 17:00 hela sommaren förutom några undantag då andra saker är inplanderade. ännu roligare att detta helvete drar igång imorgon.. hej no life
2010-06-01 | 21:50:40

vi glider in i tylösand, tillbaka från båsta, imorgon blir det visby, vi glider runt i sommaren.

'

vad ni alla kanske inte visste är att det absolut bästa jag vet är att resa.

det är just därför jag väljer att lägga lite av mina pengar på två underbara resor som ska göras i sommar. jag vet att jag tjatar om det men jag är så himla lycklig som kommer få uppleva en resa vardera med de två människor som jag älskar mest på denna jord!

Tack till er för det

2010-06-01 | 17:48:23

I am the passenger and I ride and I ride. I ride through the city's backsides

Jag älskar dig!

 

Efter en lååång skoldag kan jag nu bocka av två till saker på "att göra innan skolan slutar" listan. Har även pratat med finis i telefon ett bra tag och bokat tre biljetter till sex and the city 2 imorgon. weheey