2010-02-26 | 11:13:38

I never knew that everything, Was falling through.I want them, I need them. oh baby oh baby
nelly.com, 399
2010-02-24 | 22:11:16

all we ever do is say goodbyejag vill ha platanias, jag vill ha outfiten ovan, jag vill ha midsommar, jag vill ha sol, jag vill ha bad, jag vill ha sommarkyssar, jag vill ha glass, jag vill ha sommarnätter men framför allt vill jag ha det som innefattar detta, nämligen sommaren
2010-02-24 | 14:10:04

Little girls from Sweden Dream of silver screen quotationsligger och fördriver tiden med satc maraton, även fast smärtan fortfarande är lika avskyvärd så ska jag inte klaga. hellre detta än skola, right?
2010-02-24 | 10:20:20

My heart still beats for you. After all, it's always youidag är jag inte i skolan men skulle ni ha min smärta just nu så skulle ni förstått varför. vad fan gjorde jag det för? nu vill jag typ hellre dö än att leva med den här smärtan... AJ!!
2010-02-23 | 12:38:14

When I met you girl my heart went knock. Now them butterflies in my stomach wont stopidag fyller skrutten år!
även fast hon själv kanske ser sig som stor nu så tycker inte jag det, hon har alltid varit den med mest energi och som inte kan sitta still.
men hur som haver så ska hon firas senare i eftermiddag på ett fik i umeå stad
2010-02-22 | 20:25:29

the world is cruel

alltså det här är fan inte okej. hittade den här videon på en blogg och jag började grina, alltså inte bara några tårar utan riktigt rejält. hur fan kan man vara så jävla grym?
eftersom att det är ganska så grovt så får ni välja ifall ni vill se det eller inte, länkar i alla fall klippet här
2010-02-22 | 18:55:25

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare Either way I, don't wanna wake up from youkul att jag glömde handduken hemma idag så att jag inte kunde träna, ännu roligare att jag istället for hem och skulle äta pizza bitarna som var kvar från igår (kontrasterna där) och upptäckte att de var uppätna...
och ännu ännu roligare var att jag fick världens utbrott över dessa sketna, gamla, äckliga pizza bitarna och mitt liv blev skit just då!! efter ett tag insåg jag hur patetisk jag var och sitter just nu och skrattar åt mig själv samtidigt som jag skriver det här
2010-02-21 | 22:39:30

Just when I had you off my head. Your voice comes thrashing wildly through my quiet bedefter många, många timmar sängliggandes så ger jag nu upp. magen är min största fiende och klockan är ställd på 05:00... välkommen vardag
2010-02-21 | 12:03:25

Picture you're the queen of everything


min fina blomma som jag tyvär inte tagit hand om på bästaste sätt så den nu håller på att dö..

söndag än en gång, tråk söndag då man alltid ska städa och plugga, men det skjuter vi upp till senare för först blir det träning.
2010-02-21 | 00:00:12

Come on skinny love just last the year. Pour a little salt we were never hereju mer jag tänker på det desto mer behöver jag det och på sistonde har jag tänkt väldigt mycket.
jag vill tillbaka, tillbaka till det bästa jag gjort...
lova mig att du lever åt mig när du är där borta för att efter du åkt så finns det en till sak att lägga till sakna-listan
2010-02-20 | 14:10:33

Living in a rhythm where the minutes working overtimeidag firar jag och figuren på handleden ett år och det ska firas med träning. min mördarträningsvärk är nu äntligen borta så nu är det dags att få tillbaka den tänkte jag.

ha en bra dag
2010-02-19 | 16:29:52

i'm mad, really bad. but don't tell my mum and dadlåten som jag lyssnar på om och om igen.

kvällens planer är lite oklara. så vi får väl helt enkelt se vad den har att komma med.
ska  ta bussen till stan som går om en halv timme sen så ser vi väl vad som händer.
en god middag är i alla fall spikad!
2010-02-17 | 11:29:34

just because i'm losing, does it mean i'm lost?


min syster har världens finaste katt och mattias tog världens finaste bild på den

ingen skola idag och det är ungefär lika skönt som att vara utomlands. så istället för att vara i plugget idag så ska dagen se ut ungefär såhär: stan med sara där vi ska rensa stadens alla glasögonbutiker på jakten efter de perfekta paret, ett mördarpass på gymmet(TACKAR!!!) italiensk middag hemma hos swanen och misse the kisse, sen fara hem till älsklingen.
ändå en helt okej dag.
2010-02-16 | 19:56:37

You want to feel how it feels? You want to know that it doesn't hurt me?ni kan ju ignorera att mitt vänstra öga ser ut som ett cp men detta var tänkt som en liten fettisdag hälsning från mig till er, hoppas att den känns uppskattat!

annars så har dagen gått väldigt fort, en redovisning och två prov hann man med i skolan, fika och stan med sara och sen lite shopping runt om i umeå med pappa. dock så hittade vi inte det viktigaste, nämligen ett par helvita converse och inte heller så tycks min storlek finnas på någon av alla internetaffärer som säljer dom heller, vad är oddsen lixom??

snart blire en lång promenad med ida och sen så ska jag äta en semla samtidigt som jag drar igång med träningslistan, haha bättre sent än aldrig, right?
2010-02-15 | 17:36:47

We could build a rocket, fly to the moon Leave Tuesday morning, and be back for noon


Saras fina kaka
Om det inte varit för matteprovet jag har imorgon så hade jag varit helt genomlycklig nu, har faktiskt varit det mycket nu på sistonde. skönt!
som ni kanske förstår så kommer kvällen spenderas med matte boken, toppen roligt, nej inte direkt men sen imorgon blir det en lång skoldag med två prov men sen blire lite shopping med papi sen promenad med ida... sen så är det ju fet tisdag så en semla blire nog också. det är typ det bästa jag vet!
men nu blire sannolikhetslära och statiska undersökningar...

jag har världens finaste pojkvän! ♥
2010-02-11 | 12:51:36

Her beauty and the moonlight overthrew you.inte detta land utan ett annat land, ett varmt land lockar mer än någonsin en dag som denna.
sen så ligger det inte längre i stadiet då jag vill skjuta magen, nu vill jag tortera den och ta bort den från jordens yta, med andra ord så gör den ont, riktigt jävla ont!! som tur är så går det i vågor, ibland ont och ibland inte. men ändå, inte det roligaste jag varit med om.
sen har jag världens sötsug så jag går snart under typ... tur då att sara ska bjuda på dubbelfika imorgon!
2010-02-10 | 14:46:04

here we go again


har inga ord att säga så de här bilderna får prata för mig
2010-02-09 | 09:43:53

I'm goin' back to the start.


linn har gjort mig sugen på en ipod shuffle. fast det är ganska så behövligt eftersom att ipoden jag tränar med nu får ligga i sport-bhn eftersom att jag inte har några fickor... mys!! och en ipod shuffle kan man ju sätta fast på tröjan.

sen har jag även lovat att göra en träningslista som sen ska gå runt på utdelning. pressen man fick nu då
2010-02-08 | 20:34:38

Shit I don't know... but I do know, I'm back now... haha


sitter och softaliserar med mikes mix 1,2 och 3, bra om man vill höra världens bästa musik men dåligt ifall man inte vill längta tillbaka till usa ännu en gång...

dagen har varit som alla andra dagar under vintern, tråkig och lika dan som alla andra dagar. hade inga hål i mina tänder iaf, weeey. det firades med buffé, pappa bjöd. chinese food
och nu sitter jag här och kämpar på med idrottsplugg, kanske inte det svåraste men inte det roligaste heller.
sen vill jag skjuta min mage och hämta en hallonsorbe som står och väntar på mig i frysen.
och och vad mer..... jo imorgon blir det att kuta, sjukt att det är typ det som är det roligaste som händer nuförtiden...
2010-02-07 | 18:07:42

I'm coming up only to show you wrong


har precis läst ut min sam bok, TACKAR!!
har även hunnit med lite gym samt varit på loppis och snart bär det av till älsklingen för lite wallander och morgondagen fruktar vi.... tandläkarbesök och idrottsplugg. bite me
2010-02-05 | 23:34:48

coco avant chanel


i tisdags så fick mitt blonda hår bli brunt och det är alltså såhär det ser ut just nu, det är dock ljusare i verkligheten.
ikväll har jag inte gjort mycket för världen, men det har varit skönt. att bara ligga i soffan och se en film. inte ofta jag gör det ändå, borde göra de oftare. kvällens film fick iallafall bli coco avant chanel. inte en tia men ändå bra och nu blire en snabbdusch innan läggdags om jag ska orka med träningen imorgon.
kisses and hugs
2010-02-05 | 15:00:42

Coming out of my cage And I've been doin' just fine


tydligen så är det här vår nya häst och tydligen så ska den vara bra.
aja för att prata om något roligare än hästar så sitter jag just nu på min sista lektion för veckan. grymt skönt! ska möta upp fanny i stan för shopping och fika efter skolan, funny ♥
sen så har jag hittat en fin fin lägenhet som passar mig som handen i handsken. vill ha,ha, ha, HA den!!!
men jag är sjukt less på att bloggen just nu så vi hörs nån annan dag helt enkelt.
2010-02-04 | 14:57:51

Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick

2010-02-03 | 14:10:41

Bones sinking like stones

frida här
orkar inte ta vad som hänt de senaste dagarna, ni får gissa helt enkelt.
men idag så hade vi iaf sovmorgon till 11:35 men jag mötte upp tjejerna i stan vid halv elva för en brunch på subway, det var gött!!
nu så sitter jag och får håret fixat av swanis her self, en fiskbensfläta blir det. chillpill.
sen så ser vi på filmen en inconvenient truth, as roligt!
men sen blire stan och sedan träning, som jag längtat!lovely