2010-12-25 | 10:26:41

dagen efter dopparedan

morning sunshines!
efter en minst sagt lyckad julafton så svider jag nu om och beger mig till skellefteå för att fira jul nr 2. destinationen är nämligen bastuträsk, där sara och jespers mamma bor. har fått höra att hon lagar så mycket mat att det skulle kunna räcka till en hel arme. så nu taggar vi tre dagars konstant ätande, hehe


GOD JUL IGEN SWEETHEARTS!
2010-12-23 | 15:37:25

tjugotredje december

hallå i stugan.
i söndagsnatt så blev jag drabbad av min livs första magsjuka, och den är inte över än. mår bra sen dåligt sen bra igen och sen dåligt igen, ja ni fattar. har hur som helst flyttat hem till mamma och pappa idag och ska sova här i två nätter innan jag beger mig till skellefteå med sara och jesper. ska bli mysigt.

annars så har jag köpt klart alla julkapparna nu, fått en nyårsklänning (tack älsk), haft den sista lektionen för 2010 samt börja få tillbaka matlusten igen. så nu taggar vi upp och gör den sista veckan av året till kanske den bästa under årets gång. det ska vi nog kunna fixa!

GOD JUL SWEETHEARTS!
2010-12-19 | 11:03:58

I found heaven on earth

Ingen hade några egentliga planer på utgång i fredags men så vart ändå fallet, nog för att jag aldrig kom mig till corona men ändå. gårdagen bestod av jobb, död i soffan och städning av lägenheten, allt detta med saras sällskap då. senare på kvällen så kom älsk hem och jag hann även med att ge mig själv en julklapp i förtid.

Denna söndag kunde inte börja på ett bättre sätt, pussade först pojkvännen hej då när han for till skellefteå sedan så kröp jag upp i fotöljen med täcket och spenderade en timme med gåshud och gråt till beyonces film om hennes världsturne. helt galet vad en människa kan vara så energirik, glädjefull och inspirerande. ni vet små barn som har idoler, ja jag har fortfarande en och det är hon.
2010-12-17 | 10:28:02

Im dancing like I am the only one


Fredag morgon och jag och sara har precis avklarat våran presentation som tog närmare en timme att utföra. SKÖNT med stora bokstäver. en lektion kvar av dagen sen så blir det möte med chifen. sen så är det helg och lov för del delen med och givetvis så ska det firas!!
2010-12-16 | 19:19:16

today´s feelings

2010-12-14 | 18:18:48

We do what you don't

ikväll börjar operation blond hemma hos sara. kan ju bli en intressant historia. annars så är jag flera steg närmare det efterlängtade kortet och några dagar ifrån julllov. hej gött liv!!
2010-12-12 | 13:19:36

Where do we go when we go from here

2010-12-10 | 10:26:59

I feel so el presidente

5 saker ni förmodligen inte visste om mig
Jag älskar mer att ge än att få, det är nog därför jag har genom tiderna gett bort mycket av mina tillhörigheter. vilket många av mina vänner nog upptäckt. säger någon men gud vilken snyggt armand, säger jag men ta det du, jag använder det ändå aldrig. generöst eller dumt är dock frågan

När jag gick i trean var min bästa kompis amerikan. hon hade flyttat från amerika till lilla byn stöcksjö, jag undrar fortfarande hur det gick till. anyways så hade hon en kanin och jag hade en likaså. hon hade en tjej och jag en kille. en dag ville vi ha kaninungar så jag tog lilleskutt(min fina,fina kanin) under armen och traskade bort till valeria som bodde 1 km bort. väl där la vi fram en madrass och släppte lös våra kaniner. detta var något som uppskattades väl av dom och dom fick vara där hela dagen vilket dom också var. några veckor senare föddes det 5 fina kaninungar. att dom några veckror senare dog allihopa är en annan tragisk historia.

Jag är otroligt städmanisk. vill ha det rent omrking mig helt enkelt. men ända sen jag flyttade hemifrån och blev städare på deltid så har det där ändrats. nu är det inte rent om mig längre. igår tex så tappade jag min macka på golvet och kunde eller ville inte äta den efter det, så ja det säger väl en del.

Jag är otroligt bra på att ljuga, och har alltid varit det. som tex den gången jag lurade i en liten flicka att det var jag som sjöng den här låten

Den bästa genren på filmer är enligt mig tecknat. lÖÖÖÖÖV IT


2010-12-09 | 19:59:40

I wanna start a fire. I wanna burn tonight

okej livet har varit hektiskt dom senaste dagarna, jag ska inte ljuga. men samtidigt har det hänt mycket bra. två kvällar denna vecka har spenderats hemma hos sara för att bara ta det lungt och umgås som de vännerna vi är. ikväll verkar dock fallet inte bli så, försöker få tag på kvinnan men hon är okontaktbar, inte bra när jag vill ha med henne på middag. japp klockan är kvart i åtta och har fått i mig en banan, en macka och en halv tallrik kyckling och ris idag så jag är ju som ni kanske förstår hungrig... anledningen till denna hunger är då försovning, jobb och sedan då ett måste som tog 6 timmar att utföra. och nu då när man väl kan få äta ja då är personen som man hade tänkt göra det med borta, för själv tänker jag då inte äta!! livet ibland alltså
2010-12-05 | 12:12:21

Been to the bottom and I came back from it

sitter just nu i kanske jordens mysigaste kök och lyssnar på julmusik medans pappa och mattias arbetar. eftersom att mattias är lite av en handyman så har han hjälpt pappa hela helgen med det nya huset. fint blir det!! ska iaf strax bege mig in till staden för lite julgransshopping och dylikt, nu ska vi äntligen få en mysig lägenhet :)
2010-12-01 | 17:50:39

i'm not you're babe

fick just ett ganska så exiting telefonsamtal och nu kan det inte sluta pirra i magen. kommer bli en bra månad det här :) annars så har jag gjort staden med båda svanarna och väntar nu på en försenad papi som man ska köra runt lite granna och sen ofc plugg på det då. men ikväll på ett lite roligare sätt, nämligen med sara på waynes. yey
2010-12-01 | 08:59:17

This is how you remind me of what I really am

okej även fast jag haft en liten av en helvettesmorgon med försovningar, nyheter om att man börjar jpobbet 05:15 på fredag och spruckna byxor så gör det ingenting. vet ni varför, jo för att det är den 1:a December idag och jag fullkomligt älskar det!! december är den enda månaden jag riktigt älskar och inte heller räknar för en månad heller. den är to damn good alltså. och eftersom att det är den första idag så blir det första avsnittet av julkalender ikväll(pelle svanslös detta är, mysteriet på greveholm förra) och även öppna första luckan i min chokladkalender som jag förhoppningsvis får ikväll. har väntat nog länge nu, mattias