2012-10-30 | 21:01:51

If you love it like I love it and you feel what I feel inside.

Närmare fem timmars väntetid och 200 kr till att få veta att man har en virusinfektion och det finns inget att göra åt saken. Bara vila och vänta ut den. Jag fick som tur var tillåtelse att gå på promenader men när jag återgår till att träna styrka och löpa igen sa doktorn och jag citerar "kör på 2,5 kg vikter och spring pinsamt sakta" vafan, vad är kul i det?
Jaja nu till något roligare, för att värma sig lite ska vi nu inviga husets nyrenoverade relax avdelning. Morgondagen bjuder på ett frisörbesök(äntligen) och bus med dom här sötnosarna.

2012-10-29 | 18:39:41

I came to win, to fight, to conquer, to thrive. I came to win, to survive, to prosper, to rise. To fly

Drog ut på en långpromenad igårkväll, och oj så skönt det var! Har verkligen insett hur mycket jag saknar mina promenader nu när jag tvingats leva utan dom i en månad. Men imorgon blir det vårdcentralen och förhoppningsvis en utväg ifrån det här eländet..
Skulle egentligen slutat 11 idag men blev kvar till fyra istället, hade ju tvättstugan och stora planer på att göra det skinande rent hemma. Vart ska jag hitta den energin nu?

2012-10-27 | 13:21:05

Show me what it's like to be the last man standing.

För första gången på tre veckor börjar jag känna mig någorlunda frisk, håller tummarna för att man kan dra igång träningen på måndag!
Ska snart bege mig till jobbet men helt ärligt gör det inte så mycket. Lever på det senaste dygnet och kommer göra det i några dagar till :)

2012-10-25 | 20:42:00

Say my name as every color illuminates. We are shining and we will never be afraid again.

Blont blir brunt... Sekunden senare ångrar man sig. Att man aldrig lär sig! Men snart så, då är man blond igen.

2012-10-24 | 16:21:52

It's hard to love, when you're giving me such sweet nothing.

Blir alldeles strax upphämtad för lite kvalitets tid med familjen. Middag med föräldrarna följt att födelsedags fika hos syster. Lilla Junie blir ett år gammal idag.
Är inne på tredje sjukveckan nu och börjar bli mer än less. Drömmer mig bort till tenton och ett riktigt svinigt pass. Men men bara vänta ut sjukan och hålla mig sysselsatt med annat så länge.
Har en liten förälskelse i mitt senaste inköp, kappan in my <3.

2012-10-21 | 16:45:00

You're the closest to heaven I ever been and I don't want to go home right now.

Vart inget husköp denna gång och nu har jag haft min lilla depression men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Hjälpte iallafall bästa vän igårkväll att flyttpacka lite grann eftersom hon har blivit sambo. Den obligatoriska takeaway maten var ett faktum och indiskt har nog aldrig smakat så gott. Imorgon kör vi ett till ryck(är en av dom sällsynta som tycker det är jätte roligt att flyttpacka).
Sitter nu med eftermiddags kaffet och ska snart börja röja upp i min egna lägenhet så man kan få se en söndagsfilm med gott samvete.

äntligen har man några ögonfransar! kanske mitt värdaste köp när det kommer till skönhet 

 

2012-10-17 | 18:23:36

It was my dream and it was about to come true until everything just tumbled down.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Word på den William, nu drar jag täcket över huvudet och gråter en skvätt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-10-16 | 22:29:12

Hold your breath and count to ten. Feel the earth move and then hear my heart burst again

Nej nu är jag less på att vara sjuk, är det inte det ena så det något annat. har bara under de senaste dagarna haft feber, halsont(x3000)haft migrän, är förkyld och hostar som en 65 årig gammal rökare. känns som år och dagar sen jag gjorde ett vettigt träningpass. försöker iallafall kurera mig med c-vitaminer, både med clementiner och c-vitamin brus. 
Imorgonbitti har jag fått en privat visning på huset, håller alla mina tummar och tår för att det inte kommer bli en alldels för dyr historia. 
2012-10-12 | 15:39:49

But don't ever question that my heart beats only for you.

Jobbar bara 35 timmar den här veckan och kan inte beskriva med ord hur skönt det är. Mindre kul att man blivit sjuk.. Igen! Nu ska halsmandlarna brännas bort.
Hade helkväll med bästa vän igår, först husvisning och sen middag och filmmys. Vart helt förälskad i huset så ska dit igen nästa vecka för att kolla lite nogrannare. Shit asså.
Förutom jobb ihelgen så blir det att träffa en saknad ida som flyttat till Norge, träffa lite släkt, hänga med bästa vän och mysa med finaste ikväll efter jobbet, lycka! <3

2012-10-07 | 20:56:52

I hear they whisper behind my back and I'm not liking what I'm hearing

Har precis kommit hem från mitt sista arbetspass på ytterligare en 60 timmars arbetsvecka. Är helt slutkörd, så nu kurar jag upp i soffan och ser första arvsnittet av solsidan, en söndags film och kanske klickar mig in på hemnet en eller två gånger och spanar in huset(!) som jag har fått dille på..

2012-10-04 | 21:08:45

When you try your best but you don't succeed. When you get what you want but not what you need. When you feel so tired but you can't sleep