2011-07-25 | 12:09:03

De sjunger "cosa vuol dir sona una donna ormai. O mare nero, o mare nero, o mare ne"

mina lediga dagar spenderade jag som sagt ute i stugan. blåbärsplockning, plump, några kapitel ur elsas mode, vandring över hela ön för att sola på klipporna på andra sidan, bada i iskallt vatten, se nyheter i massor och försöka ta in det overkliga som faktiskt har hänt i norge, ätit god mat, varit med om det värsta spöregn jag någonsin skådat, åkt våran nya båt sen till de bästa av allt så har jag äntligen fått sova ut, vilket var det skönaste jag varit med om på länge. nu längtar jag bara tills min nästa lediga dag, och något säger mig att det kommer bli om möjligt ännu bättre än vad de i helgen var.

har en vecka fylld av jobb, idag är det ett trettontimmars pass jag ska avverka. sitter just nu och äter mac n cheese för första gången på tre år på lunchrasten. det som gör att jag tar mig igenom dagen är tanken på att när jag slutar så ska jag möta upp ida för en promenad. ciao
2011-07-22 | 21:13:27

call me crazy, but i´m not kidding when i tell you that i feel like a little girl waiting for christmas-eve


är hos vapendragaren och intar lite fanta&rose,vitt vin och flirtinis also known as annanasjuice, vodka och champange. yum to the mie. har dessutom avnjutit en homemade ana-dina, endast jag och sara kan nog känna att det var en kopia, så god var den! om en stund kommer även sofie&alex hit och så ska vi föra lite innan vi drar till scharinska för att se fanny och hennes vänner spela lite skivor. hyffsat bra kväll.
tidigt imorgon så far jag, mattias och mina föräldrar ut till våran stuga i skärgården för att njuta av två(TVÅ) dagars semester. ciao
2011-07-12 | 23:08:57

Now shake, skake, shake that bottle then make it... POFF

2011-07-12 | 23:04:34

I fell in love with you, day and night


drog ut till stranden idag för att hinna spendera drygt två timmar där innan åskan drog över oss, fick packa ihop på en sekund och åka in till stan igen. kaffe och satc nu så här på kvällskvisten är ju inte heller helt fel, just nu väntar jag dock på att sällskapet ska komma hem från en skjuts till tisdagstaket. latero vänner
2011-07-11 | 15:14:30

all day, all night, all day, all night, all day, all night, what the fuck?

jaha och vart är solen som utlovats idag då? inte är den här iaf. hur som så ska jag snart bege mig ut till stöcksjö för att träffa ida som jag inte sett på 10 månader(!). blir en lång promenad för att catcha upp. sen så kommer även mattias ut till stöcksjö för ett kvällsdopp, sommaren i ett nötskal and i love it!
2011-07-09 | 23:18:35

kärlek på 90 kvadrat, kärlek att den ligger i staden närmast mitt hjärta, inte så mycket kärlek att den kostar 4,8 miljoner


2011-07-09 | 17:49:53

My feelings for you are likewise as the feelings i have for early mornings, not the best thing here on earthStaden är ungefär 100 grader varm, inte ens när solen är i moln så blir det kallt. inte för att man ska klaga, som min pappa sa, jag ska påminna dig om att du sa det där i februari.
vart ju som sagt en utgång igår, for direkt till sara efter jobbet och satt där i några timmar med några tjejer och tjötade, innan vi bestämde oss för att styra kosen mot droskan, halv ett kom vi dit och tio sekunder efter att vi kommit in insåg vi att vi skulle stannat hemma istället, att en krog kan vara så tråkig?
ligger just nu utslagen i soffan och slö tittar på harry p och försöker samla mig mod till att röja upp lite granna här hemma. måste bara lugna ner mig lite först, fick ett så sjukt stort lyckorus när jag surfade in på en hemsida för ett litet tag sedan. går den planen i lås kommer jag utan att ljuga vara den lyckligaste flicka på denna jord.
2011-07-07 | 23:02:19

Someday i´m gonna look outside the window and realise that it´s true, it´s actually true. that day will come soon


en timmes jobb, buisness på pappas jobb för att sedan hoppa in i bilen och åka två mil söder om umeå till en sandstrand så undebar att det nästan vore som att man var utomlands. åkte hem och tod det lugnt några timmar innan sara hämtade upp mig, och nu sitter vi här två taggade tjejer, taggade på att saras hår ska inta sin färg för att hon sedan ska ha ombre hår. som det ser ut nu så kommer resultatet bli grymt!
mordgondagen består av jobb, parkhäng, jobb och sedan utgång med förhoppningsvis ett underbart möte som jag längtat efter i månaader. att jag är ledig på lördagen kunde inte komma mer lämpligt.

2011-07-06 | 15:23:20

I´ll dance alone, I can do it on my own. I don´t need you tonight got the girls on my side


sitter atm hemma hos sara och är som ett barn på julafton här framför datorn. har alldeles nyss bla klickat hem ett par to die for skor. ska snart dock förflytta mig till stan för att göra några bankärenden, köpa två undanlagda tröjor samt göra lite funny buisness på pappas jobb, om ni bara visste...
2011-07-03 | 01:48:56

There was a time i thought that you did everything right, no lies, no wrong.


Ögonlocken trillar snart av, men måste härda ut en stund till innan jag får sova.
kan dock inte bärga mig, inte bara för att jag just är trött
utan även för att jag lyxade till det idag och köpte lite lyxigare sängkläder för några lappar.
hello californina king bed

2011-07-01 | 23:48:33

Bones sinking like stones, all that we've fought for. Homes, places we've grown, all of us are done for.


Tre timmars sömn igårnatt har satt sina spår, med fyrkantiga ögon och gäspningar som kommer med jämna mellanrum ligger jag nu död i saras soffa, och så fort hennes hårfärg har suttit i länge nog så ska vi sätta igång en film. mys med bästavän hamnar ju definitivt högt upp på favvolistan.
har en morgondag av jobb från gryning till skymning som väntar, det är i sånna här lägen man hellre spenderar sina timmar på peace. men har man en upcoming thing to do så har man, och då måste man jobba för att den dagen kunna känna fy fan vad det var värt det!