2010-10-31 | 14:26:11

Show me what it's like To be the last one standing

klockan fem imorse så återfann jag mig i umeå igen, halv sex så låg jag däckad i min säng. och nu så håller jag på att packa väskan än en gång för att nu bege mig till vindeln. men först innebandy och middag. tjing tjing


2010-10-29 | 13:54:26

money never sleeps

var ju som sagt och såg wall street, money never sleeps igår, och den var bra, riktigt jävla bra. det tog dock ett tag för oss att hitta till salongen. när en biosalong har 32 st salar och det rusar omkring folk så är det inte alltid så lätt. men hur som haver så tycker jag att ni ska se den ( i umeå där vi har typ 7 salonger, hehe)

ikväll blir det att möta upp millan för lite käk osv. linn har tyvärr lämnat stockholm pga sjukdom. inte roligt alls...

2010-10-28 | 14:08:55

Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace

livet här i huvudstaden flyter på. mellan 10-14 spenderar vi dagarna på det mysigaste kontoret, och tiden efter det innehåller alltid lite traskande på stockholms gator, jag ljuger inte när jag säger att jag har hittat mycket fint. igår blev det en långdag på stan och vi kom hem kring sju snåret, klockan nio låg båda däckade och sov som stockar hela natten. men det behövdes för nu är vi väldigt utvilade och kvällen bjuder på wall street på sergel biografen. många plus där.
2010-10-24 | 14:21:50

for the very first time

Då var det dags att åka, flyget lyfter 15:50 så jag får hämtning av sara och hennes pappa vid tre någon gång. nu blir det alltså att jobba på action aid måndag - fredag. där ska vi jobba med något julprojekt, 15 000 inbjudningar ska skickas och ja sen så vet vi inte så mycket mer. utöver detta så blir det några restaurang besök, shopping och utgång. en bra vecka och jag är väldigt förväntansfull, var ett tag sedan jag vad i huvudstaden nu. datorn följer med och beroende på internet tillgången så får vi se hur uppdateringen här på bloggen kommer att se ut.

ha en toppen vecka nu! ♥

2010-10-24 | 10:12:10

Cause you're amazing just the way you are.

Tror att jag har vuxit upp ur stadiet med sovmornar, det är fysiskt omöjligt att sova längre än till halv tio nu för tiden. oskönt men får ju mycket tid över till annat. som nu då, nu kan jag ta låång tid på mig att packa min väska, kanske även hinner se innebandy, vem vet.
igår hittade jag en potentiell nyårsklänning, en röd tight axelbandslös klänning, träffade syster och finaste leo, jobbade, for hem till stocklake och fixade med en massa, träffade mina efterlängtade missar, gick i den nya delen av "huset", släpade en resväska 1 km för att hoppa på bussen och åka in till sara, vara där ett tag innan båda begav oss hem till mig. en väldigt chill lördag med andra ord. nu: fruskost
2010-10-22 | 09:25:39

This is where I went to school, Most of the time had better things to do. Criminal record says I broke in twice, I must've done it half a dozen times

okej dags för en lägesuppdatering nu. har spenderat den senaste veckan med att vara sjuk, typiskt när man äntligen blir ledig från skolan. så mina inplanerade saker såsom gymbesök, plugg och lite letande i olika affärer har blivit förskjutet på hold. en fika med linn och sara är det enda roliga jag har gjort utanför lägenheten denna vecka, hur tragiskt är inte det. dock har jag haft ganska mysigt i lägenheten, igår vart det film med hjärtat. inkomsten har minskat då jag har varit tvungen att sjukanmäla mig från två av mina tre jobb.
nu är det bara att stanna inne och hålla mig varm så att jag blir frisk tills på söndag då jag och sara åker ner till stockholm för att spendera en vecka där, millan och linn ska dit samtidigt så det blir nog att styra upp med dom lite då och då.

sen kan jag ju även säga att jag är inte bara lite avundsjuk på mina föräldrar som spenderas sina dagar i det soliga italien, shoppingdagar i rom, 9-rättermiddagar och ett helt hus som de har hyrt är lite av vad de sysslar med medans jag måste cykla tidigt på morgonen i minus 12 grader. nej att kylan är på ingång är inte det bästa. okej lite negativt inlägg men det får man står ut med när man är sjuk


ta mig tillbaka till värmen
2010-10-19 | 19:00:12

i hate that i love you

finner inga ord.
2010-10-17 | 16:58:55

everything'll be alright

skön start på dagen när man hoppar in i duschen shamponerar in håret för att sedan upptäcka att hela toaletten är översvämmad. så nu sitter jag med ett hår som är stelt av shampo, och en toalett som kan beskrivas som kaos och då tar jag inte ens i. plus så är jag uttråkad som jag vet inte vad. har absolut inget att göra, nej jag kan inte vara ensam längre. det funkar bara inte. okej bara tråkigt svammel nu, hej då
2010-10-16 | 18:02:32

You've been trying to walk on water

Killermillan igår på sin självaste födelsedag, bilden i bakgrunden hängde i draggens korridorer två år tidigare, exakt 100 stycken för att vara mer exakt. men tiden går fort och nu har flickan blivit kvinna och har fått uppleva sitt första krogbesök. plus, plus,plus för det.

som sagt så styrdes det upp med pizza och förkrök hos mig vilket var väldigt roligt, krogen var dock ett stort minus vilket ledde till en tidig kväll. men lika bra var det, för dagen har spenderats städandes av en skitig lägenhet. en toalett som läker, ett krossat vinglas på balkongen och på toan, en rosa fläck på en vit byrå och en väldigt suspekt fläck är en del av det som folket åstakom.

och nu styr jag och min favorit svan upp med god middag. lax och romsås blir det, mums! sedan så blir det film och cola

ha en fin lördag! ♥

2010-10-14 | 20:36:50

that gets my heart broken

en sak klar och two to go, jag kämpar på men det går trögt. natten kommer bli lång och om jag gissar rätt så blir det nog ingen sömn inatt. lärare till sp3ad om ni läser detta kan ni då förstå att ni ger oss för mycket att göra?

tur att man har det mysigt iaf!
2010-10-14 | 15:10:28

It's time to be a big girl now and big girls don't cry

Förkyld och jävlig = ingen skola. men håll inte andan för dagen har spenderats med näsan i skolboken anyways... men imorgon är sista skoladagen på TRE veckor!!! då ska jag dö i soffan, bokstavligt talat.
Och imorgon så blir millan ett år äldre vilket betyder att hon blir krogmaterial och det är ju värt att firas så då blire middag och förfest hemma hos mig för att sedan styra våran kos mot just, krogen


inte för att jag är en sån som lägger upp "dagens outfit" men igår hade jag tiden att ta ett kort och för en gångs skull såg jag ju anständig ut. so here u go; gårdagens kläder
2010-10-13 | 09:27:05

She's the only one that I believe can save my life


var och fikade med svanen på café göteborg igår. riktigt hög mysfaktor. helt ärligt skulle jag vilja sitta där varje dag nu, eller vilket ställe som helst utan skolan funkar... den tar helt ärligt död på en. ännu en vecka då man lever för helgen. finns inget ljus i vardagen och ingen lärare förstår. nä fy fan nu taggar jag studenten
2010-10-11 | 09:23:07

I'm not afraid to take a stand

En bild på mina finaste vänner från fredagen

Jag var ju som sagt på loppis igår och jag fick med mig mer än en sak hem, ganska mycket mer för att vara ärlig. men det var roligt. På kvällen så for jag hem och hjälpte till lite med den nya utbygnaden på vårat hus. var dock tvungen att jobba på en hög höjd och höjdrädd som jag är så var det lite läskigt. men det var mysigt att komma hem igen. sen så packade jag även ihop nästan allt som var kvar i mitt rum så nu är det väldigt tomt. men desto finare blir ju lägenheten så det gör ingenting.

2010-10-10 | 10:22:48

Sometimes it's hard enough just dealin with real life

eftersom att jag höll på av uttråkning igår så kom sara hem till mig och med sig hade hon en b&j, kvällen vart  räddad den sekunden hon ringde på dörren. en kall lägenhet och en mysig chick flick film passar som sammanfattning. och efter det blev det bara bättre. inte hade jag någon aning om att hjärtat skulle komma hem men det gjorde han, bästa överraskningen!
so där var då lördagen och nu ska vi då försöka göra söndagen till en bra dag och först ut är loppis med sara om 40 minuter.

inte för att jag tror det men skulle jag hitta ett sånt här skärp idag så skulle dagen garanterat vara räddad!




2010-10-09 | 17:59:38

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

plånboken ekar tomt och likaså gör kvällen. hade hoppats på utgång men nu blire hemmakväll, jag, en gigantisk säng och säsong 8 av vänner. yey life!


en natt på splendid är min högsta önskan ikväll!
2010-10-09 | 11:32:47

don't stop believin

är ganska så slut idag så här dagen efter så istället för att babbla på om det så får ni nu höra en sjuk video

2010-10-08 | 16:19:56

A yeah, yeah, yeah, I'm so hard


Här får ni se min nya hårfärg
nu blir det middag på sandys med bästa vännen. ciao
2010-10-08 | 11:05:14

You know that I could use somebody

Jag lever men det är knappt, livet tar död på mig. igår var jag så slut att jag somnade innan nio.

men mycket har hänt sedan sist. nyår i hemavan är bokad och stockholm vecka 43 är även det bokat. även fast livet kanske inte är som en dans på rosor just nu så kommer det att bli det snart och redan ikväll blir det lite bättre då jag drar med mig mina tjejer ut på five och joinar bingo rimer.

men innan dess blir det lite plugg och förfest i min lya.

ha en fin fredag allihopa!

2010-10-05 | 19:21:29

He doesn't look a thing like Jesus. But he talks like a gentlemen, Like you imagined when you were young

Älskar mitt nya jobb!! jag har den skönaste arbetsgivaren så jag önskar nästan att jag kunde ta med er alla på ett jobb pass så att ni kunde få se själva.
annars så håller verkligen livet på att brista, det är så mycket som händer just nu. har mer skoluppgifter än vad som går att räkna på fingrarna. nää inte roligt alls. och jag som ändå brukar klara av sånt här, är ju en väldigt stressad person i vanliga fall och trivs bäst under stress men att gå samhällslinjen på dragonskolan det är ingen barnlek det!

2010-10-04 | 18:51:03

I want a brand new house on an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough for ten plus me

Idag slutade vi skolan kring tolv så då fick det bli en kaffe med linn och sara. det blev skitsnack i två timmar vilket var väldigt härligt! sedan var det ju då dags för att fixa frillan och jag blev nog nöjd tror jag. kan iaf säga att det är väldigt mycket mörkare än på bilden. skönt med förändring

2010-10-04 | 11:59:29

i miss missing you

efetr en efterlängtad helg så är nu ännu en vecka påbörjad. helgen har varit rolig men lite konstig. lägenheten har varit en enda röra men är i hyffsat skick nu. idag blir det frisörbesök och plugg för hela slanten och imorgon blir det att jobba på tre(?!) olika jobb