2010-11-28 | 17:20:04

I've had the time of my life. And I've never felt this way before

har haft en riktigt mysig första advent. vaknade upp med en trött sara, tvättat, städat okej kanske inte det roligaste man kan göra men har man en fin vän hos sig så går det an. sen så vart det ju självklart en sväng på staden. jag tror helt seriöst att jag har stora stora shoppingbegär, för jag vill ha exakt allt jag ser. inte bra alls. blev ett köp, dock en julklapp från mamma. sweet att köpa sina egna julklappar :) anyways så blire att fara ut med bilen nu litegranna, har ju nämligen en uppkörningen inbokad inom en väldigt snar framtid ;)

baby
2010-11-28 | 00:54:27

I look up to the sky. And now the world is mine I've known it all my life. I made it, I made it

idag har vi styrt upp våra liv, jag och sara och med våra liv så menas våra lägenheter och vår bleka hud. japp japp blev en stund i den varma värmen från rören på solariet, älskart! saras lägenhet skriker bara ut jul, hela stället är klätt med granar,tomtar,glitter,ljus x1000 och överflöd av färgen röd. första advent är ju imorgon för er som missat det. väl hemma hos mig har vi tömt upp och ner på min garderob, helt enkelt av den anledningen av att jag inte har någon aning om vart mina kläder har tagit vägen. finns plagg jag inte sett sen jag köpte dom, badbad!! men som sagt så är allt uppstyrt nu, likaså våran kväll. hemmakväll i all anda med två filmer, ettan och tvåan med sjuhelsikes massa komedi. skön kontrast mot gårkvällen, även fast den bjöd på en hel del komedi den med. nu sängen så god natt people

2010-11-26 | 13:41:38

But you'll always be my hero Even though you've lost your mind

förstår inte hur två vuxna människor kan bete sig som det gör just nu, helt sinnes. har nog aldrig varit så arg som jag var igår. annars har jag skruvat ihop möbler hela förmiddagen, nu dusch, eclipse och popcorn och ikväll blire utgång. puss
2010-11-19 | 11:10:15

Tonight we're going hard, Just like the world is ours, We're tearin' it apart,YOU KNOW WE'RE SUPERSTARS. We are who we are!


känslorna har gått upp och ner de senaste dagarna. har väl inte mått som man gör när man mår bäst. så därför lämnar jag denna blogg för ett litet tag, för att hitta gnistan till livet igen.
ha det bra tills dess
2010-11-17 | 17:24:37

And when you smile the whole world stops and stares for a while.

sitter just nu på waynes med limpan och äter middag och försöker plugga, går väl sådär om jag säger så. men trevligt har vi iaf :) vi ska spendera några timmar här med riktig intensiv pluggning så att vi klarar provet imorgon. wish us luck!
2010-11-17 | 12:52:10

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

sitter med sara och försöker att styra upp en powerpoint presentation, går väl sådär om jag säger så... hehe. på lunchen så pallrade vi oss ut i kylan för att hämta ut lite foton som jag har framkallat, (riktigt fina faktiskt), lämnade tillbaka ett par jeans och så fixade vi lite med saras pengar. köpte även cola och kaffe, yum yum.
ska snart bege mig hem för att sätta igång en tvätt och sedan vända tillbaka och gymma någon timme innan jag möter upp limpan för middag och plugg och även lite skitsnack. ganska soft lilllördag.


två JÄVLIGT snygga B-rudarrrr
2010-11-17 | 12:28:41

Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

idag är mamma och pappa på ikea i sundsvall och handlar lite saker till vårat "nya" hus, självklart gjorde jag en liten beställlning. så snart kommer bla dessa saker att infinna sig i lägenheten. blir mer och mer likt ett hem

2010-11-16 | 21:29:15

thinking of that day, when you ran away

dagen har bestått av jobb och träning. skönt med lite ledigt från skolan, likadant på torsdag. det blir dock en tidigt dag för mig idag, är helt slut och vill veta vad som fan är fel med min ******. det gör ont och det ska det inte göra. ska ta en lång och varm dusch nu och sedan somna med en värmekudde och förhoppningsvid har hjärtat hunnit komma hem innan dess. puss ♥
2010-11-15 | 09:22:52

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.

Helgen har varit fartfylld och fullspäckad. fredagen bestod av biomys med älsklingen. lördagen började med träning sedant följt av förfest hos här hemma med folk och sedan då givetvis utgång. finns ganska mycket att säga om den kvällen. både bra och dåligt så vi lämnar det.
igår då så spenderade jag mycket tid med mina föräldrar, fars dag i all ära. körde även bil otroligt mycket och om jag säger så här det är nära nu! :)
åt godaste maten igår och pappa blev nöjd över sina presenter, det är väl egentligen det enda som räknas?

nu blir det att göra lite frukost, hann inte med det imorse då jag klev upp fyra minuter innan jag var utanför dörren, försök att klå det ni!
sen så blir det att möta upp sara på bussen, skola i några timmar sen träning. nu ska helgens konsumtion brännas bort!
ha en fin en
2010-11-11 | 20:27:06

They say they aint heard nothing like this in a while. Thats why they play my song on so many different dials

Efter ett killer träningspass så är jag nu helt slut. men med en hög av plugg och en hög av disk som väntar får man ingen ro, och istället för att börja göra bort lite av det så kollar jag istället trailers på sf:s hemsida. japp imorgon blir det bio med b-friend.
det här hade ju inte varit helt oskönt
2010-11-11 | 14:53:32

Waited on a line of greens and blues, Just to be the next to be with you

sitter och taggar till på skolan med limpan. kanske inför helgen, och även inför hemavan till nyår men definitivt till mitt gymbesök som jag snart ska bege mig till. och ikväll blire plugg hela hela hela kvällen. TAGG!!

finaste limpan! ♥

2010-11-10 | 10:18:51

You're every line, You're every word, YOU'RE EVERYTHING

Igår var helvetesdagen. upp klockan sex och ingen rast förrens klockan tre. inte ens rast för mat så gissa om jag var hungrig. somnade ganska direkt när jag kom hem och sov hela kvällen. vaknade åt middag och drog sedan på mig mattias fetaste jacka och släpade mig till ica och när jag betalade så vann jag, dom drog igång en siren och allt.. priset var ju dock endast trepack micropopcorn, men who cares, jag vann för fan!

godaste sushin jag någonsin ätit!

nog för att det var jobbigt att vara ute igår men det är ju ingenting jämfört med idag. att gå till jobbet var kanske bland det drygaste jag gjort och tanken på att jag har körlektion i två timmar idag är ju inte så lockande... men you gotta do what you gotta do

2010-11-08 | 12:18:32

Same one that ain't really got shit,

det vart kina till maten igår, fick dock utstå lite övertalning och ett löfte om en fin julklapp. men det var det värt!
första dagen på veckan idag och den spenderas i skolan just nu, sedan staden med sara där vi ska leta efter ännu mer inredning, det tar ju aldrig slut. kanske en tripp till strömpilen och sedan middag med mamsen och kanske mattias. hyffsad bra start på veckan ändå.
2010-11-07 | 17:28:34

I can’t miss, Can’t lose, Can’t miss. You know you looking at winner

eftersom att min middagspartner svek mig pga ryggskott så har jag nu skaffat nya, inga mindre än syskonen swanström. trevligt, trevligt.
senare ikväll blir att se på ema 2010 kl 21:00. kan inte se ett bättre slut på en tre veckors ledighet. men imorgon drar allt igång igen, skolan, jobben och plugget. hej no life!
2010-11-06 | 08:29:02

And believe me when I say she got that whole place glowing

livet alltså... både jag och sara slocknade i soffan igår, vaknade kring fyra. då var vi ju lagomt slitna, blev någon mer timmes sömn efter det och ljuger inte när jag säger att det var galet kämpigt att ta sig upp i morse. och sen då tio minuter innan avfärd får man ett sms av chefen som meddelar att jobbet skjuts upp två timmar... skjut mig

2010-11-04 | 21:17:50

Just gonna stand there and watch me burn

bor för tillfället i vindeln hemma hos mattias familj då jag håller på med en körkort kurs som finns här. så de senaste dagarna har jag kört bil, studerat teori, haft riskettan, haft huvudvärk, kört lite mera bil och pluggat lite mera teori. men det är skönt att vara på G med det där förbaskade kortet!!
men imorgon så bär det av till mi casa, första jobbpasset på två veckor väntar på mig 08:30 på lördag... kan ju inte påstå att jag har saknat det.
morgondagens planer är ju då först och främst två körlektioner lite teori plugg och sen så håller jag tummarna för att s the best inte har några planer, vilket en fågel nyss viska i mitt öra att hon inte hade så nu har vi bokat dejt!





mattias är på träning vilket betyder att jag inte har något att göra, vilket leder till att jag tittar igenom kreta bilderna vilket är ett huuuge mistake, så nu sitter man här och längtar till värmen som aldrig förr