2010-08-30 | 20:20:15

I wanna wake up where you are. I won't say anything at all. So why don't you slide

75kr på hm är nästan som hittat
2010-08-30 | 14:15:50

Next time, There will be no next time

så då var första skoldagen påbörjad och snart även avslutad. känslorna är lite blandade men är väldigt lycklig för hur mitt schema ser ut detta år. hela vårterminen är jag ledig på måndagar och har en lektion på fredagarna plus sovmorgon alla dagar, hur skönt?

efter skolan blir det stan en sväng för att leta reda på en stor och bra kalender. för att detta året ska jag ha bra koll, något säger mig att det kommer behövas med alla skol uppgifter och alla jobb, imorgon börjar jag på ytterligare ett jobb så ja en kalender behövs verkligen!

här kommer iaf ett litet urval av bilderna från kreta

2010-08-27 | 10:56:16

I can see us in your eyes. No need to think it twice. Like it was always meant to be, You and me

efter mycket strul så kom vi till sist iväg och nu har vi då kommit hem från två helt underbara veckor på platanias, kreta. hade tänkt göra en liten sammanfattning av veckorna men hinner inte nu då jag ska smyga upp på rummet(dom bygger om hemma så vi saknar undervåning, hoppar man finns risken att man kan falla igenom...) och packa en väska och sedan bege mig till den människa som jag har saknat så att jag mått illa. ikväll blir det nog utgång. tvivlar dock på att sverige håller måttet med kreta, men men man kan inte få allt här i världen!

2010-08-12 | 11:10:03

oh my f*cking god!!

en av de bästa dagarna i mitt liv förvandlades fort till den värsta... mitt hopp var borta, kreta resan aka 7000 kr var bortkastade. men efter mycket ringandes så blir det nu av. men istället flyger vi imorgon kl 07:05 och måste köpa nya biljetter... dyr resa ja, men vad gör man?
kan förstå om ni är förvirrade, det är även jag och jag lovar att jag ska dra hela historien någon gång i framtiden men just nu så försöker jag att återhämta mig efter att ha varit i chocktillstånd och kan ju även meddela att jag aldrig förut har grinat så mycket som jag gjort idag.
2010-08-12 | 09:22:26

I finally found you, my missing puzzle piece. I’m complete

Idag är dagen med det stora D:et.
jag tar med mig bästa vännen och far till platanias i två veckor. första resan med henne utanför sverige och jag kan inte bärga mig!! hon är den jag har som roligast med så jag behöver inte vara orolig för att få en tråkig tid.
om cirkus en timme så kommer skjutsen som ska ta oss till flyget. blir några timmar på arlanda eftersom att flyget till kreta inte går förrens sex ikväll men jag klagar inte, för att en sak är iaf säker och det är det att jag ska köpa en kaffe på starbucks. för två år sen blev jag fast för starbucks och nu får jag min reunion!.
vi kommer även möta upp linn och erik i stockholm. lite komiskt ändå att vi ska till samma ställe, med samma flyg och sedan bo på samma hotell... tycker mest synd om dom två men jag lovar att vi inte ska störa allt för mycket!!

sedan får jag bara hålla tummarna om att ida inte hinner flytta innan jag kommer hem så att man iaf får se henne en sista gång innan hon lämnar landet lagom för landet extrem.

det enda tvivlet jag har inför den här resan är ju hur fan jag ska klara mig utan att sakna mattias. eller det gör jag ju iof redan, nu såhär efter fyra dag sen vi senast såg. tänk då två veckor till på det, TOPPEN.. verkligen! nej men det kan vara ganska nyttigt ändå, att lära sig vara utan någon(?)eller.. vem lurar jag egentligen.


2010-08-11 | 14:54:26

where ever you are, i'm calling out your namehar egentligen inget vettigt att säga. gårkvällen spenderades med ida, det blev thai hemma hos mig och sen en film på det då, riktigt lyckat! kan inte begripa att männskan ska flytta till usa ett år och lämna mig här.. men är såklart glad för hennes skull!

just nu borde jag göra något vettigt såsom att packa min väska till kreta, men nej jag har inte kraft till det. utan istället har jag satc maraton och gruvar mig inför den kommande hösten. hej stress!!
2010-08-09 | 17:17:05

Oh no, what's this? A spider web, and I'm caught in the middle

Sitter och lyssnar på Coldplay och försöker samla kraft till att packa, dels min väska som ska med till kreta på torsdag(iiiihhhh) men även till lägenheten som jag och Mattias nu bor i (iiiihhh)'

så att uppdateringen kommer vara lika med noll i två veckor framöver blundar jag för, för att nu ska jag leva livet innan helvetet börjar!

 

 

2010-08-03 | 21:08:39

How in the hell could you not like glory?


Är nu hemkommen hel och ren från Nice. Har haft fem underbara dagar med Mattias, med mycket sol och bad och även en hel del mat, eller väldigt mycket mat så därför tänkte jag nu ta en prommis för att sedan lägga mig tidigt då morgondagen består av jobb och firande av finaste Linn som fyller myndig. Sen på torsdag är det älsklingens tur att även han bli 18. Sen ska det även hinnas med dop, utgång, jobb x1000 och annat innan jag sitter där på arlanda igen och väntar på nästa flyg. Ja om nio dagar från och med idag åker jag och bästa Sara till kreta och lever loppan!